Kuidas seks suhtesse tagasi tuua?

Hot Lips
Copy
Foto: Hot Lips

Kui seks suhtest kaob, on väga lihtne hakata seda mujalt otsima. Jah, see kõlab halvasti, aga kahjuks on see petmiste puhul enam kui 90% juhtudest nii. Kui seks on muutunud liiga tavapäraseks, ei pruugi see enam põnevust pakkuda ja muutub igavaks. Erootikapood Hot Lips soovitab suhtele vürtsi andmiseks kuulata oma paarilist ning rääkida teineteisega avatult oma salajastest fantaasiatest.

Sellised vestlused avavad partnereid ja sageli võib neist jutuajamistest palju uut selguda. Näiteks võib välja tulla, et tegelikult ei meeldi kummalegi purjuspeaga pimedas teki all tehtud kähkukad või liiga pikalt seksita olemine. Viimane võib ühel hetkel viia koguni selleni, et mõlemad hakkavad kõrvale vaatama, võivad tekkida uued silmarõõmud, kes oskavad partneri soovidega paremini arvestada ja neid soove ka täita.

Tavaliselt juhtub see pigem suhte varasemas faasis, kui hiljem, kuid tihtipeale on just keskeakriis see viimane murdepunkt, mil mõeldakse, et vanust juba on, aga ikka on mingid salajased seksfantaasiad jagamata ja täitmata jäänud.

Millised siis on need kõige levinumad salasoovid ja fantaasiad, millega paljud inimesed on elu jooksul kokku puutunud ja kuidas võiks neist kasu olla, et pikaaegsesse suhtesse pisut vürtsi lisada?

1. Ilus aluspesu seksi ajal

Kahtlemata ei muuda seksikas pesu kandjat mitte ainult partneri silmis ihaldusväärseks, vaid suurendab ka kandja enda enesekindlust. Tegelikult ei peakski pesu valides esmalt partnerile mõtlema, vaid ennekõike just sellele, kuidas see sind ennast tundma paneb. Ilus pesu üllatab kaaslast kindlasti, aga lõpuks ei olegi asi niivõrd pesus, vaid naises, kes on eneseteadlik. Uus pitspesu aitab kindlasti seda tunnet tekitada ja enesekindel naine lihtsalt mõjub mehele teistmoodi: eriti võluvalt.

Foto: Hot Lips

2. Rollimängud

Sageli kiputakse unistama seksist ülemusega, sõbranna või tema kaaslasega, aednikuga, medõega, kolleegi või koguni bossi naisega. Kindlasti on ka sul mõni selline fantaasia ja seda aitab täita rollimäng. Millal te partneriga rollimänge mängisite? Või kas olete seda üldse proovinud? Võib-olla on partner tahtnud juba mõnda aega voodis uut poosi proovida, kuid on liialt häbelik, et seda tunnistada. Magamistoas kellegi teise etendamine teeb selle aga võimalikuks, sest rollimängu käigus muutub inimene julgemaks. See on lõbus. Mitte iga päev ei saa sa mängida tegelast, kellest pikalt unistanud oled. Lisaks muudab asja veelgi paremaks fakt, et saad oma fantaasiat kallimaga jagada. Rollimängude toimimiseks on oluline suhtlemine ja usaldus. Mõlemad partnerid peavad rollimänguga nõus olema. Räägi partnerile oma fantaasiatest ja küsi, kas ka temal on mõnd salajast unelmat, mida ta sooviks sinuga jagada. Arutage, kui kaugele olete nõus minema, mis teid erutab ja mis absoluutselt ei meeldi. 

3. Kõrgete kontsadega kingad voodis koos sinna juurde sobivate stay up sukkadega ja näiteks miniseelikuga

Juba ammu olid kontsad vajalikud selleks, et ratsanikul oleks lihtsam seljas püsida, kuid täna on kontsad mõeldud pigem esteetilisteks põhjusteks või selleks, et soovitakse pikemad ja seksikamad välja näha. Viimasel ajal on üha populaarsemad saapad, mis ulatuvad üle põlvede ehk ülepõlve saapad ja selliseid jalatseid nimetatakse mõnikord ka magamistoa saabasteks. Kui sinu esimene küsimus on praegu, et kuidas sellistega kõndida — need panevad ju jalad valutama, siis sa ei pea ju tegelikult nendega kõndima. Kontsad lisavad naiselikkust ja enesekindlust. Pane need lihtsalt seksi ajaks jalga ja üllatu, mida kallim sellest kõigest arvab.

Foto: Hot Lips

4. Naine ja kaks või rohkem mehi korraga

Uuringud on näidanud, et ka heteromeestel võib olla soov proovida seksi koos "mehega". See ei tähenda tingimata teist päris meest — mängige selle mõttega ja kasutage seksi ajal dildot või strap-on’i. Kui aga naine unistab seksist mitme mehega korraga, saab selle kahekesi lahendada nii, et kasutatakse dildot või vibraatorit ja meesnukku või meesnuku keha.

Foto: Hot Lips

Mis põhiline: ära karda neist mõtetest oma kallimale rääkida. Kõigil on fantaasiaid, jagage neid omavahel ning alusta kasvõi sellest, et anna seda sama artiklit oma kallimale lugeda, et näha, kuidas ta sellele reageerib. Seejärel tulge julgelt oma fantaasiaid lähemalt avastama meie Hot Lipsi esindusse aadressil Vana Narva mnt 20b või tutvuge meie valikuga veebilehel www.hotlips.ee  

Foto: Hot Lips
Copy
Tagasi üles