Algas Arvamusfestivali ideekorje

Copy
Arvamusfestival 2020
Arvamusfestival 2020 Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Üheksandat korda toimuva Arvamusfestivali ideekorje toimub 1.-14. märtsil. Tänavune tõstatatud küsimus on: «Millest sinu arvates Eestis liiga vähe räägitakse?»

Üheksandat korda kutsutakse Eesti inimesi esitama oma mõtteid teemade kohta, mille üle võiks suvel Paides toimuval Arvamusfestivalil põhjalikumalt arutleda. Tõstatatud küsimus ei ole mõeldud peateemana, vaid siira huvina. 

Alates 1. märtsist on kõigil huvilistel kaks nädalat aega, et esitatav idee läbi mõelda ning täita ideekorje ankeet festivali kodulehel.

Ideekorjesse esitatud mõtteid hindab Arvamusfestivali korraldusmeeskond. «Et programm tuleks võimalikult hea, küsime rohkem infot ja ka arutelu võimalikku pealkirja. Ootame, et esitajad oleksid mõelnud vormile, kõnelejatele, kes aitaksid teemat mitmest vaatenurgast avada, ja sellele, et arutelu oleks külastajate jaoks huvitav, uudne ja kaasav,» selgitas festivali eestvedaja Kaspar Tammist.

Märtsi lõpuks on selged ideed, millega esitajad ning Arvamusfestivali meeskond tööle hakkavad, et juulikuu alguses programm välja kuulutada. Tänavune Arvamusfestival toimub 13.-14. augustil.

Idee esitamiseks külasta https://arvamusfestival.ee/ideekorje/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles