Värskes Arteris Julmad sõnad ja jääkülm vesi - mõlemad võivad tappa!

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy

Selle nädala Arteris süveneme vabamüürlaste saladustest ja vandenõudest kubisevasse maailma ja heidame halastamatu pilgu koolihariduse allakäigule.

«Vana normaalsus ei tule enam kunagi tagasi,» ütleb Arteri kaanestaar, doktor Kadi Lambot. Avameelses jutuajamises räägime sellest, kuidas raskel ajal ikkagi õnnelik olemisega hakkama saada.

Kadi Lambot oskab anda vastuseid paljudele põletavatele küsimustele meditsiinivallas.
Kadi Lambot oskab anda vastuseid paljudele põletavatele küsimustele meditsiinivallas. Foto: Madis Veltman

Arter võttis ette Eesti kõige poleemilisema advokaadi Robert Sarve. Tema on see, kes kaitseb noorte naiste ahistamissüüdistuste alla langenud brasiillasest jalgpallitreenerit. Laiema kuulsuse on Sarv saavutanud aga sellega, et on teinud elu kibedaks sadadel netikommentaatoritel, kes sõnadega liiga julmalt ringi käivad. 

«Vana normaalsus ei tule enam kunagi tagasi!»
Vandeadvokaat Robert Sarv teeb solvajate elu tuliseks. Mis peitub selle vastuolulise karakteri kõva koore all?
Vandeadvokaat Robert Sarv teeb solvajate elu tuliseks. Mis peitub selle vastuolulise karakteri kõva koore all? Foto: Eero Vabamägi

Taliujumisest on saanud eestlaste rahvasport. Kuid seal, kus hulgi harrastajaid, juhtub ka rohkem õnnetusi. «Taliujumine võib olla eluohtlik,» teatab enam kui kümneaastase kogemusega taliujuja Teet Daaniel. Kas teadsid, et külmašokk võib kahe minutiga tappa? Et jäises vees sulistamisega käib kaasas kõrgem risk insuldi tagajärjel surra? Arter sukeldus koos fotokunstnik Heikki Leisiga teemasse ja paljastab taliujumise peidetud poole.

Taliujumise peidus pool - populaarne harrastus ei ole kaugeltki nii ohutu kui tundub!
Taliujumise peidus pool - populaarne harrastus ei ole kaugeltki nii ohutu kui tundub! Foto: Heikki Leis

Pastat armastavad kõik! Hobikokk Anu Laan noppis välja mõned lihtsad ja kärmed pastaresteptid, mis nii suurtel kui väikestel keele alla viivad.

Kõigest sellest ja paljust muustki põnevast saate lähemalt lugeda juba selle nädala Arterist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles