Vaata järgi! Nõo Lihatööstus ja BBQ Symphony avasid hooaja suure veebigrilliga

Nõo Lihatööstus
Copy
Nõo Live-Grill 2021
Nõo Live-Grill 2021 Foto: Nõo Lihatööstus

Sel laupäeval, 27. märtsil algusega kell 14 toimub Nõo Lihatööstuse ja BBQ Symphony algatusel selle aasta esimene veebi-grillipidu, millest iga eestimaalane saab Postimees LIVE vahendusel osa võtta. Suure veebipeoga antakse avapauk tänavusele grillihooajale.

Nõo Lihatööstus AS-i nõukogu esimees Simmo Kruustük räägib lähemalt, mis laupäeval täpsemalt toimuma hakkab.

„Kuna sel kevadel dikteerivad elurütmi koroonaviiruse levikust tulenevad piirangud ja ettevaatusabinõud soovib Nõo Lihatööstus juba varakevadest kutsuda inimesi üles vastutustundlikult grillima. Laupäeval avame pidulikult grillihooaja, kuid me ei kutsu selleks inimesi kokku, vaid teeme peo veebivahendusel – ootame kõiki distantsilt kaasa grillima ja toetama seeläbi Eesti lihatootjaid,“ rääkis Kruustük.

Juba teist aastat toimuval NÕO LIVE-grillil jagavad BBQ Symphony lihameistrid Rain Käärst ja Vambola Moores grillimise põhitõdesid ja kasulikke nippe ning vastavad inimeste küsimustele. Ühtlasi saab kuulda, millised on algava suvehooaja lihatrendid ja uudistooted. Parimate seadmetega ehk Kamado keraamiliste grillidega varustab sündmust BBQ Entertainment.

Teiste seas grillivad oma kodudest kaasa Trafficu solist, tuntud muusik Silver Laas ja profifotograaf Ardo Kaljuvee. „Vaatame, kuidas neil läheb ja mida nemad grillimise kohta teada soovivad. Lisaks saab igaüks oma kodust esitada küsimusi lihameistritele ja loomulikult ise kaasa grillida,“ ütles Kruustük, kes julgustas inimesi sel kevadel parimaid grillihetki üksteisega just videosilla vahendusel jagama.

„Praegu kevadel on just hea aeg oma grill välja otsida, tolmust puhtaks pühkida ja uueks hooajaks valmis seada. Kuna sel aastal on grillimisseltskonnad tõenäoliselt väiksemad, siis on vaja ka rohkem grillijaid, et igaüks saaks hakkama suurepärast liharoa valmistamisega. Seega soovitan laupäevasest LIVE-grillist kindlasti osa võtta ja oskused meelde tuletada,“ lisas Kruustük.

Mida laupäeval grillitakse?

Proovile pannakse järgmised NÕO suvetooted:

  • Tšilli-apelsini kanakoivad
  • Glasuuritud kana
  • Jõhvika grillribid
  • Õllemarinaadis grill-liha
  • Fitlap seasisefilee

Kõik need tooted on leitavad Nõo Lihatööstuse e-poest ja kuni 27. märtsini kehtib soodushind -30%.

Vaata LIVE sel laupäeval, 27. märtsil kell 14:00 Postimehe veebist või Nõo Lihatööstuse Facebooki lehelt.

Kõikide LIVE-grillipeo jälgijate ja kommenteerijate vahel läheb loosi grillikomplekt, kuhu kuuluvad grill, tangid, süsi ja süütevedelik.

Copy
Tagasi üles