Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Nokupildid on tänapäeva flirtimise vaat et lahutamatu osa (17)

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
«Kas tõesti mehed teevad seda?» Oo jaa! Peenisepiltidega pommitamisest valmis kunstiprojekt.
«Kas tõesti mehed teevad seda?» Oo jaa! Peenisepiltidega pommitamisest valmis kunstiprojekt. Foto: SWNS/ScanPix

Kui uudistesse jõuavad teated «pealtnäha normaalsetest» meestest, kes on saatnud naistele nende tahte vastaselt pilte oma genitaalidest, kerkib siit-sealt uudishimulikke päid. «Kas tõesti mehed teevad seda?» uurib härrasmehest kolleeg, silmad suured. «Millised need inimesed küll on, kellele selline asi pähe tuleks?» vangutab malbe naabritädi pead. Aga liiga suur hulk naisi vaatab selle peale üksteisele teadvalt otsa: jah, me saame aru; jah, neid mehi on palju; jah, me kõik oleme saanud soovimatuid fotosid suguelunditest.

Kui tõstatasin teema ühes ärksate naiste Facebooki-grupis, ei olnud vastukaja mulle sugugi üllatav. «Ma olin vist 15, kui esimese sain,» meenutab üks naine. «Eriti ei teagi neid, kes pole saanud.» 2018. aasta YouGovi küsitlus kinnitab seda: neli naist kümnest vanuses 18–36 on saanud paljastava pildi, mida nad pole küsinud, samas kui vaid viis protsenti samas vanuses mehi tunnistas, et on kunagi sellise pildi saatnud.

«Mina olen saanud pooljuhuslikke noksipilte ainult endast kümmekond aastat nooremalt meesolevuselt,» ütleb teine, 30ndate esimeses pooles naine. «Vallalisena vahepeal ka paarilt 20ndate alguses kutilt, see tuli neil väga kergelt, tundus olevat seal maailmas orgaaniline sebimise osa. Mulle tegi kõik muidugi palju nalja.»

Kommentaarid (17)
Copy
Tagasi üles