Haaberstis jagatakse pensionäridele maske

Postimees
Copy
Näomask. Pilt on illustratiivne.
Näomask. Pilt on illustratiivne. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Tallinna Haabersti linnaosavalitsus jagab esmaspäevast pensionäridele, kelle elukoht on rahvastikuregistri andmetel Haabersti linnaosa, tasuta meditsiinilisi maske.

Pensionäridele on ette nähtud üks karp, milles on 50 meditsiinilist maski. Maske jagatakse Haabersti linnaosavalitsuses esmaspäevast reedeni tööpäeva jooksul ning nendele on võimalik järele tulla kuni 30. aprillini. Staatuse tuvastamiseks tuleb ette näidata pensionitunnistus.

Märtsis tegi Haabersti linnaosavalitsus teavituskampaaniat neis kortermajades, kus oli kõrge nakatumisnäitaja ehk vähemalt viis nakkusjuhtu. Neile elanikele jagas linnaosavalitsus korteri kohta ühe paki maske, kus oli kümme maski pakis. Kokku postitati märtsis linnaosa kortermajade postkastidesse 48 500 maski. Lisaks sai kõrge nakatumisnäitajaga korteriühistu viis liitrit desinfitseerivat kontsentraati, mis oli mõeldud pindade puhastamiseks ja desinfitseerimiseks. See aktsioon jätkub ka aprillis.

Linnaosavalitsus jagas märtsis maske ka piirkonna paljulapselistele peredele ja vähekindlustatud üksikvanematele. Neile jagati välja 30 000 maski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles