Värskes Arteris Süveneme süvariiki

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy

Selle nädala Arter muugib lahti Eesti ühe kõige sarjatuma ja salajasema teema – süvariigi! Testime, kuivõrd peavad vett Nabi dopinguskandaalis esitatud õigustused ning osaleme maaoksjonil nagu teisedki eestlased, keda haaranud isu maaomanikuks saada.

Eesti eelmist peaprokuröri Lavly Perlingut süüdistati korduvalt kuulumises süvariiki. Arter võtab luubi alla mis see süvariik on? Lahkame ka seda, miks meile pole vaja vihakõneseadust ning kas seksuaalse ahistamise juhtumeid käsitletakse liiga lahtise käega. Tagatipuks teeb Perling süvariiki kuulumise kohta üllatava avalduse.

Lavly Perling Austraalia lambakoera Emmaga. «Ükskõik kui raske päev on, siis temaga poolteist tundi jalutamist – ja jälle lähevad kõik asjad paika,» ütleb Perling.
Lavly Perling Austraalia lambakoera Emmaga. «Ükskõik kui raske päev on, siis temaga poolteist tundi jalutamist – ja jälle lähevad kõik asjad paika,» ütleb Perling. Foto: Sander Ilvest

Paljastame tõe, mida liiga paljud tervisesportlased ei tea: ka veest võib ennast surnuks juua! Oht ei peitu võistluste ajal janusse jäämises. Otse vastupidi.

Citroen C4 muudab autosõidu sama mugavaks nagu istuksid pehmel lendaval vaibal. Mis tunne see on? Varsti saad lugeda.
Citroen C4 muudab autosõidu sama mugavaks nagu istuksid pehmel lendaval vaibal. Mis tunne see on? Varsti saad lugeda. Foto: Eero Vabamägi

Räägitakse, et lendava vaibaga olevat väga mugav sõita.  Kui lendavat vaipa parasjagu käepärast pole võib proovida uut Citroën C4. See auto lihtsalt keeldub olemast mingilgi viisil sportlik! Kuid temaga on mugav, väga mugav.

Roberta Eineri kootud bodid näevad välja pidulikud ja uhked. Aga need on spordirõiva mentaliteediga loodud ja üle mõistuse mugavad! Loe lähemalt selle nädala Arterist.
Roberta Eineri kootud bodid näevad välja pidulikud ja uhked. Aga need on spordirõiva mentaliteediga loodud ja üle mõistuse mugavad! Loe lähemalt selle nädala Arterist. Foto: Daniel Sachon

Mis on selle kevade kõige seksikam rõivas? Eesti moetalent Roberta EIner teab saladust. See pole miniseelik ega nabapluus, vaid midagi hoopis-hoopis muud.

Kõigest sellest ja paljust muustki põnevast saate lähemalt lugeda juba selle nädala Arterist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles