Soovid trenni teha? Need siin on 5 usaldusväärset ja kiire tarnega sporditarvete ja tervisetoodete e-poodi

Foto: Shutterstock
Copy

Ajal, mil treeningsaalid on kinni, ei tähenda see kaugeltki mitte seda, et spordist ja enese liigutamisest peaks sootuks loobuma. Nüüd on just õige aeg avastada e-poode, mis pakuvad kvaliteetseid sporditarbeid ja tervisetooteid, et kodune treening pakuks elamusi ning võimaldaks saavutada suurepäraseid tulemusi. 

Budopunkt.ee- Hiljuti varustas Budopunkt kõik Eesti päästekomandod

Eesti kõige mitmekesisema valiku koduse treeningu, jõusaali-, jooga-, massaaži- ja võitlusspordi vahendeid leiad üle kahekümne aasta tegutsenud Budopunkti e-poest ja Tallinna kauplusest. Tootevalikus ka lai valik treeningriideid ning spordi- ja tervisetoite.

Budopunkti teeb ainulaadseks kliendibaasi ja tootevaliku mitmekesisus, mis ulatub spordikaugest harrastajast olümpiasportlaseni, garaaži spordinurgakesest politsei ja kaitseväe treeningkeskusteni. Hiljuti said Budopunkti abiga uued jõusaaliseadmed ja spordipõrandad ligi 60 päästekomandot üle Eesti.

Meie spordisõpradest meeskond nõustab sind nii üksiku toote kui terve jõusaali planeerimisel. Lisaks leiad Budopunkti blogist kümneid kasulikke ostu- ja treeningnõuandeid.

Sisesta sooduskood POSTIMEES budopunkt.ee veebipoe ostukorvi ning saa aprilli lõpuni kõigilt toodetelt 10% soodust, lisaks toimetame ostu Sinu kodukoha pakiautomaati vaid 0.99€-ga. Sooduskood kehtib ka Budopunkti Tallinna kaupluses.

Foto: Budopunkt.ee

blank

Prosport.ee - 100% rahuolev klient, 100% turvaline ostukoht ja 100% täidetud tellimus

Foto: Shutterstock

E-pood prosport.ee on tegutsenud üle aasta, kuid oma lühikese tegevusaja jooksul leidnud endale kindla klientuuri spordisõprade näol, sest kauplus pakub laias valikus soodsate hindadega põnevaid ja kvaliteetseid tooteid nii suurtele kui väikestele spordisõpradele. Näiteks on e-poest laias valikus sporditarbeid nii aktiivseks tegevuseks õues kui sisetingimustesse, lisaks spordiriideid ja -jalatseid ning tervise- ja lõõgastustarbeid.

Lisaks laiale kaubavalikule pakub pood ka mugavat ostuvõimalust ja kiiret kaupade tarnet – ei mingit mitmenädalast ooteaega. Kõik tooted mis ostukorvi lisatakse on kohe olemas kaupluse tarnija laos, mis asub naaberriigis Lätis, ja et kaup veelgi kiiremini kliendini jõuaks, saadetakse kaup välja otse tarnija laost.

Alates 2020 aastast kuulub e-pood Prosport ka 5pluss.ee e-kaubamajade ketti. 5+ kaupluste ketti kuulub  tänaseks 32 aktiivset tegutsevat e-poodi, kelle peamiseks eesmärgiks on pakkuda taskukohasemat hinda ja mitmekesisemat tootevalikut, mida mujalt ei leia. Samuti pakub Prosport e-kauplus perioodilisi soodustusi ostureede.ee kampaaniates.

Vaata lisaks: prosport.ee

blank

Profisport.ee - Iga päev uued sooduspakkumised ning lai valik bränditooteid

Foto: Shutterstock

Profisport.ee – number üks e-spordikaubamaja profisportlastele! Profisport e-poe tootevalikus on spordiriideid, spordikaupu ja treeningvarustust. Kõige enam ostetakse e-poest jõusaali seadmeid nii koduseks treenimiseks kui ka treeningsaalidesse ning kliendid on suurt huvi üles näidatud ka brändiriiete vastu, sest just laias valikus tuntud kaubamärkide tooted, nagu Adidas, Asics, Nike, Fila, Helly Hansen, on selles e-poes magusalt soodsate hindadega. Ka see e-pood kuulub alates 2020 aastast 5pluss e-kaubamajade ketti ning üllatab iga päev uute sooduspakkumistega.

Profisport.ee püüab pakkuda klientidele lisaks kvaliteedile ka tasemel klienditeenindust ja kiiret kaupade kohaletoimetamist. Kogu kaup on ettevõttel laos olemas ning keskmine tarneaeg on 3-5 tööpäeva.

Osta kohe, treeni kohe! Profisport.ee

blank

Workoutshop.ee – alati Sinu jaoks olemas!

Workoutshop.ee on loodud, et pakkuda kvaliteetseid toidulisandeid ja spordivarustust Eesti turul. Ettevõttel on olemas nii esinduskauplus, mis asub Pärnus Port Artur 1 kaubanduskeskuses kui ka e-pood. Edukalt on tegutsetud juba 8 aastat.

Foto: Workoutshop.ee

Viimasel aastal on kasvanud nõudlus tervist hoidvate ja tugevdavate toodete järele ning ettevõtte klientide hulka on märkimisväärselt jõudnud 50+ vanuserühm, mis näitab usaldust toodete kvaliteedi suhtes.  Tänaseks on toidulisandite valikus vaieldamatud liidrid kollageeni tooted ja erinevad vitamiinid.  Enim ostetud kollageenide seas on parima hinna ja kvaliteedi suhtega Clever Health Nutrition Hydrolysed Collagen. Selle toote teeb eriliseks see, et see sisaldab hüdrolüüsitud kollageeni kuhu on lisatud  C vitamiin. Toodet jätkub 50 päevaks ja sellel on Eesti parim hind.

Samuti on karantiini olukorras Workoutshop e-poes esile tõusnud koduseks treeninguks vajaliku varustuse ostmine. Selle kevade hitt-tooted on erinevad spordikummid, sangpommid, raskuspallid ja joogamatid ning massaaźirullid.

Kaubad jõuavad kliendini kiiresti. Kogu e-poe valikus olev kaup läheb teele juba ostu sooritamise päeval, kui see on tehtud enne 17.00. Kui ost sooritatakse hilisemal ajal, siis postitatakse see teele juba järgmisel päeval. Üldjuhul, kui kullerteenuse firmal ei esine tõrkeid, on kaup kohal juba järgmisel päeval. Kogu kaup on Eesti laos olemas  ning kõik tellimused alates 45 eurost on TASUTA transpordiga!  Lisaks üllatatakse oma kliente erinevate kingituste ja sooduskoodidega. 

Oleme alati oma klientide jaoks olemas! Vaata meie e-poodi või külasta meid Facebookis!

blank

Popsport.ee - treeni kodus trendikalt!

Foto: Popsport.ee

Popsport! on õnnelik, et on saanud kliente teenindada 27 aastat ning nagu nimigi viitab, on Popsport.ee veebipoes müügil Eesti parim valik popimaid spordivahendeid.

Trendidega on suutnud see e-pood alati kaasas käia. Näiteks ajal, mil koroonaviirus on muutnud palju inimeste vaba aja sisustamise viise, on muutunud ka kodused treeningvahendid – üha enam soetatakse omale koju mõni jõusaali või jooga vahend, mis varem ehk niisama lihtsalt teed inimeste koduukseni ei leidnud ning jäi pigem treeningsaali järgmist trennipäeva ootama. Nüüd on ajad muutunud ja võimalusedki teised, kuid inimeste vajadused kehalise koormuse järele jäänud.

Popsport! püüab inimestele pakkuda kõike vajalikku, mis muudab koduse treenimise mõnusaks. Selleks on kauplus oma veebilehel kokku koondanud kõik treeningvahendid, mis sobivad koduseks kasutamiseks kategooriasse TREENI KODUS! Lisaks meelitab kaunis kevadpäike inimesi taas discgolfirajale, lapsi tõukerataste ja ruladega sõitma. Nii need, kui paljud teised spordivahendid leiad SIIT.

Popsport veebipoe suureks eeliseks teiste ees on seegi, et kõik tooted, mis lisatakse ostukorvi enne kella 15.00, jõuavad kliendini üldjuhul juba järgmisel tööpäeval, sest 98% kogu sortimendist on kogu aeg saadaval. Popsport standard on täita klientide tellimused kahe tööpäeva jooksul!

Teine võimalus on valida e-poest toode ja tulla kaubale ise järgi Tartu või Tallinna kauplusesse. Kaupluste asukohad leiad SIIT.

Popsport! innustab inimesi sportima ja organiseerib väljakutseid. Testi oma hüppe vastupidavust ja naudi sooritusi!

Copy
Tagasi üles