Lugejad saavad Postimehe vahendusel Arktikasse seilata

Postimees
Copy
Postimehe ja Bellingshauseni vahelise koostööleppe sõlmimine. Lepingule kirjutasid alla Postimehe peatoimetaja Mart Raudsaar ja ekspeditsiooni juht Tiit Pruuli. 
Postimehe ja Bellingshauseni vahelise koostööleppe sõlmimine. Lepingule kirjutasid alla Postimehe peatoimetaja Mart Raudsaar ja ekspeditsiooni juht Tiit Pruuli. Foto: FOTO: TAIRO LUTTER

Eile sõlmisid MTÜ Thethis Ekspeditsioonid ja AS Postimees Grupp lepingu purjejahi Admiral Bellingshausen ekspeditsiooni kajastamiseks Arktikasse. Retk toimub selle aasta maist septembrini.

«Mul on Postimehe nimel äärmiselt hea meel allkirjastada leping MTÜ Thethis Ekspeditsioonid esindaja Tiit Pruuliga selleks, et Postimees kajastaks Bellingshauseni uut retke polaaraladele Arktikas,» sõnas Postimehe peatoimetaja Mart Raudsaar. MTÜ esindaja Tiit Pruuli nentis, et rõõm on vastastikune, ning reis korraldatakse seetõttu, et inimesed saaksid kodudes jälgida, mis merel toimub ning mida põnevat korda saadetakse. Postimehe peatoimetaja lisas, et väljaande jaoks on äärmiselt oluline, et Eesti lipp taas maailma meredel liiguks: «Eesti on olnud suur mereriik ja on seda kahtlemata ka tulevikus.»

Reisi kulgu ja elu laeval kajastatakse ka Kuku raadios, kust saab kord nädalas kuulda värskeid uudiseid pardal toimuvast. Olulisi sündmusi vahendab samuti Kanal 2. 

Antarktika 200 ekspeditsiooni laeva, Admiral Bellingshausen ristimistseremoonia Lennusadamas. Tallinn, 11.06.2019.
Antarktika 200 ekspeditsiooni laeva, Admiral Bellingshausen ristimistseremoonia Lennusadamas. Tallinn, 11.06.2019. Foto: Mihkel Maripuu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles