Reformierakond esitles pealinnaga seotud lennukaid ideid (7)

Loora-Elisabet Lomp
Copy

Reformierakond esitles täna Noblessneris Proto avastustehases oma Tallinna valimiskampaania programmi. Plaan on avada eakatele pealinlastele  aktiivsuskonto, mis annab neile 200 eurot kultuurile ja hobidele kulutamiseks. Lisaks jätkata Tallinna haiglaga, trammitee ühenduste pikendamisega, rattateedega ning sealhulgas ei unustata erakonna pealinna linnapeakandidaadi Kristen Michali sõnul ka autojuhte.

Reformierakond avalikustas täna avalikuks aruteluks ja ideekorjeks Ühendatud Tallinna visiooni. Erakonna Tallinna linnapeakandidaadi Kristen Michali sõnul on selle visiooni eesmärk ühendada Euroopa üks lõhestunumaid pealinnu ning tagada tallinlastele pikem, kvaliteetsem ja tervem elu paremas keskkonnas.

Michal selgitas Postimehele, et nende Tallinna valimisprogrammis on näiteks transpordipoliitikas isegi pikemaajalisemad plaanid kui vaid neli aastat. Ta nimetas trammiliine Haabersti-Mustamäe-Nõmme-Pirita-Lasnamäe suunal, lisaks ka Põhja-Tallinnast tulevat rongiliini, aga ka Põhja-Tallinna ja Lasnamäe ühendust.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles