10 asja, mis Sinu suve põnevamaks muudavad

Magaziin
Copy
Foto: Shutterstock

Suvi on kohe-kohe käes. Et sellest maksimum võtta, pani kodu- ja aiakaupade pood Magaziin kokku 10 asja, mis peaks igal suvefännil kindlasti olemas olema.

Vahva loomakujuline ujumismadrats

Kui ujumisrõngaga saab vees lustida, siis üks tore täispuhutav loomakujuline ujumismadrats võimaldab lustida vee peal. Sellisest armsast suvesemust tunneb rõõmu iga laps. Siiski, olgu siinkohal rõhutatud, et seda kindlasti ainult täiskasvanu järelvalve all.

Foto: MAGAZIIN

Paat

Kui eelmainitud ujumismadrats on pigem mõeldud lastele, siis täiskasvanule võiks sobida väike mootorpaat. See on ideaalne inimesele, kes kasutab paati harva, kuid soovib kasutada mootorit ning hindab ka jäika vineerpõhja. Nagu päris! Komplekti kuuluvad paat, aerud, jalgpump, kaks puidust istet, vineerpõhi, transpordikott, remondikomplekt ning eestikeelne kasutusjuhend. Lisaks on paadil vastavusdeklaratsioon Transpordiametis registreerimiseks.

Foto: MAGAZIIN

Aiakiik

Aiakiige osas mõeldakse sageli pikalt, et kas see ikka tasub end ära või mitte — võrkkiik on ju olemas, toolid istumiseks ka, kuid kui aiakiik juba ühel hetkel ostetud on, saab sellest ruttu kõigi lemmikkoht. Et sellistel kiikedel on ka katus, saab seal muretult head ilma nautida, ilma et oleks vaja muretseda liigse päikese pärast. Loe raamatut või pikuta — sellest saab kindlasti kõikide suvede pärl. Kuna aiakiikede valik on tänaseks juba küllaltki lai, soovitame valimisel jälgida, et raam oleks vastupidavast materjalist, näiteks terasest ning kindlasti tuleks jälgida ka maksimaalset kandevõimet.

Foto: MAGAZIIN

Lamamistool

Lamamistool on iga päevitaja must-have. See peaks olema piisavalt kerge, et saaksid seda mugavalt vastavalt päikesele ühest kohast teise viia ning lihtsasti kohandatav, et saaksid selle just endale sobivasse asendisse panna. Lamamistool on ka väga praktiline — kui pärast sõpradega veedetud jaanipäeva jääb magamiskohtadest puudu, saab mugava aseme ka lamamistoolist.

Foto: MAGAZIIN

Grill

Mis on suvi ilma grillimiseta? Grilli valik sõltub muidugi palju eelarvest ja soovidest. Tänapäeval saab valida nii klassikalise söegrilli, kiiresti kuumeneva gaasigrilli kui elektrigrilli vahel. Kindlasti mõtle grilli valides selle suurusele ja sellele, kus seda pärast suve hoida? Oluline on vaadata ka küpsetuspinna suurust — kui teed süüa pigem suuremale seltskonnale ja soovid valmistada samal ajal mitut erinevat toitu, võiks valida suurema küpsetuspinnaga grilli.

Foto: MAGAZIIN
Foto: MAGAZIIN

Termospott

Et värskelt grillil valminud liha säiliks soojana terve õhtu, varu endale üks korralik termospott. Kõige lihtsamad ja soodsamad termospotid võivad toitu soojana hoida kuni viis tundi, kvaliteetsemad kauemgi. Aga termospotiga saab toidu mugavalt ka piknikule kaasa pakkida.

Foto: MAGAZIIN

Piknikutekk

Sõltumata sellest, kas plaanid piknikku pidada liival, aasal või kusagil mujal, annab lisaks soojale istumispinnale üks ilus kirju piknikutekk tõelise suvetunde.

Foto: MAGAZIIN

Ventilaator

Mäletad seda suve, kui väljas oli nii kuum, et kõik ventilaatorid olid poest ära ostetud? Ole selliseks kuumalaineks juba varakult valmis ning varu nii tööle kui koju üks mõnus jahutaja.

Foto: MAGAZIIN

Veniv aiavoolik

Et sellise kuuma suvega saaks ka kõik lilled ja taimed kastetud, vaata üle, mis seisus on sinu ämbrid, kastekannud ja aiavoolikud. Pika veniva voolikuga on mugavam vesi ka kõige kaugemale aianurka viia.

blank

blank

blank

blank

Telk

Lisaks sellele, et grillimine kuulub suve juurde, käib suvega kaasas ka telkimine. Kui sa ei ole metsas matkamise ja telkimise fänn, aga sul on lapsed ja aed, pane telk aeda. Nii on kõik mugavused paari sammu kaugusel, samas lastel põnevust ja rõõmu kui palju!

Foto: MAGAZIIN

Toredat avastamist!

Copy
Tagasi üles