Velotuur segab reedel Tallinna-Tartu marsruudil liiklust

BNS
Copy
Velotuur. Pilt on illustreeriv.
Velotuur. Pilt on illustreeriv. Foto: MANUEL GEISSER / imago/Geisser

Rahvusvahelise velotuuri Tour of Estonia tõttu on reedel kella 11-15.30 liiklus häiritud velotuuri võistlustrassil ja sellega ristuvatel teedel.

Velotuuri esimene etapp Tallinn–Tartu stardib Ülemiste hotelli juurest kell 11 ja liigub edasi Tartu suunas kiirusega umbes 45 kilomeetrit tunnis marsruudil Tartu maantee – Assaku – Jüri – Vaida – Perila – Albu – Aravete – Järva-Jaani – Jõgeva – Palamuse – Luua – Kukulinn – Lähte – Tartu. Eeldatav finishiaeg Tartus on vahemikus kella 15–15.30.

Jalgratturite kolonnile vastutulev liiklus peatatakse julgestusõidukite poolt kolonni möödumise ajaks, mille järel tavaliiklus taastub. Rajaga ristuvatel teedel on ajutised kiirusepiirangud ja ka ristmikel peatavad reguleerijad liikluse ratturite ja saateautode kolonni läbimise ajaks. Kolonni lõpetavast politsei sõidukist möödasõit on keelatud ja kolonni taga saab liikuda ainult sama kiirusega, mis on kolonnil. Kui on eeldata pikemat kolonni taga sõitu siis on soovitav kasutada sihtkohta jõudmiseks alternatiivset marsruuti.

Võimalusel tuleks vältida ürituse ajal sõitu Piibe maanteel Tallinna–Tartu marsruudil.

Kõigi kehtivate liikluspiirangute saab teavet http://tarktee.ee või helistades maanteeinfo lühinumbril 1247.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles