Rakverelased tõid tulekahjuohvritele riideid ja annetasid raha

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõmeru vallas kodu kaotanud suurpere vajab abi.
Sõmeru vallas kodu kaotanud suurpere vajab abi. Illustratsioon: graafika Laura Kangur

Sõmeru vallas Roodeväljal täna hommikul tulekahjus kannatanud suurpere sai linlastelt kiirelt abi, praeguseks on kokku kogutud hulk riideid, esemeid ja raha.

Rakvere linnavalitsuse algatatud aktsiooni käigus tõid inimesed perele riideid, jalatseid, mänguasju ja lastevoodi. Lisaks annetas OÜ Metsjõe perele kolm mobiiltelefoni ja Toidupank aitas toiduga.

Rakvere sotsiaalmaja juhataja Pille-Ruth Kukemilki sõnul on abisaadetisi tulnud piisavalt. Saadetiste täpsest hulgast saab ülevaate esmaspäevaks, mil selgub ka, millist abi veel vaja on. Esmaspäevast saab annetusi tuua Rakvere Sotsiaalabikeskusesse Vilde 2a.

Rakvere linnapea Andres Jaadla sõnul on linnal kokkulepe sotsiaalmaja lähedal asuva Rakvere Haiglaga, kes võimaldab perele kolm korda päeva sooja toitu.

Inimestele, kes soovivad tulekahjus kannatanuid abistada, soovitab linn kanda raha Rakvere Linnavalitsuse arveldusarvele 10502001697007, märgusõnaga «põleng». Kella 16.30ks oli arveldusarvele laekunud 832 eurot.

Reede varahommikul toimus põleng Sõmeru vallas Roodevälja külas elumajas, kus hävis kogu suure pere vara. Osa tulekahjus kannatanutest on saanud peavarju sugulaste juures. Elamispinda vajab kahe väikelapsega kuueliikmeline pere, kes on toimetatud Rakvere sotsiaalmajja.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles