Juuksed suvel kuivad? Kasuta neid juuksehooldusvahendeid!

Copy
Foto: Shutterstock

Kas oled ka üks neist, kel just suvel muutuvad juuksed kuivaks ja katkevaks. Millised nipid ja juuksehooldusvahendid aitavad päiksega kuivaks muutunud juuksed jälle säravaks ja pehmeks muuta?

Alustuseks järgi neid 5 lihtsat sammu, et hoida juuksed päikese eest kaitstuna

Kasuta õrna šampooni. Liiga tugeva puhastustoimega šampoonid kuivatavad juukseid, kahjustavad neid ja teevad rabedaks. Kerge ja toitev šampoon seevastu niisutab, tugevdab juuste väliskihti ja lisab sära. Üheks parimaks selliseks tooteks on Fudge Luminizer Moisture Boost šampoon. Tasub meeles pidada, et ka ülepesemine kahjustab juukseid ja seepärast pese juukseid üle 1-2 päeva. Pesemistsükli pikendamiseks kasuta Fudge kuivšampooni.

Foto: Dorime.com

Hoia juuksed niisutatuna! Mida siledam on juuste väliskiht, seda säravamad on juuksed. Selle saavutamiseks kasuta niisutavat palsamit igal pesukorral. Fudge Luminizer Weightless palsam tugevdab ja taastab juukse väliskihti ning kaitse kestab vähemalt 48h. Alternatiivselt võib kasutada Fudge One Shot juuksespreid, mis parandab üldist juuste tervist.

Enne föönitamist kasuta kuumakaitset, kuna liigne kuumus lõhub juuksed ja kaotab kohevuse. Fudge Tri Blo juuksesprei on parim kaitsevahend föönitamise ajaks, mis kaitseb juukseid kuni 230-kraadise kuumuse eest.

Foto: Dorime.com

Ära karda sära lisavaid vahendeid, kuna erinevatel kergetel õlidel baseeruvad vahendid toidavad juukseid ja lisavad loomulikku tervisest pakatavat läiget juukseid liigselt rasvaseks tegemata. Väga hea valik on Fudge Hed Shine juuksesprei.

Proovi ka siluvaid juukseseerumeid! Ilmastiku eest kaitsev Fudge Aqua Shine juukseseerum niisutab, silub juukseid ja lõpptulemuseks on jumalik läige.

Foto: Dorime.com

Dorime e-poes on esindatud kogu valik Fudge Professional juuksehooldustooteid. Koodiga FUDGE25 saab täishinnast allahindlust -25%. Kõik tellimused jõuavad kliendini Omniva, DPD ja Smartposti pakiautomaatide abiga 1-3 päeva jooksul!

 

Tervisilu.ee soovitab: just need tooted aitavad, kui muret teevad kuivad juuksed

Foto: Tervisilu.ee

Tervisilu soovitab suviseks juuksehoolduseks Itaalia Alfaparf Milano toodete sarja Semi di Lino Moisture, mis on spetsiaalselt välja töötatud värvikaitsega niisutav ja toitev särahoolitsus kuivadele juustele.

Semi di Lino ainulaadne vegan koostisega juuksehoolduse kontseptsioon lähtub personaalsest juukseseisundist ja kahjustuse astmest. Kõik tooted on sulfaadi-, parabeeni-, parafiini-, mineraalõli- ja allergeenide vabad. Toitev mee-suhkrukompleks seob juustes niiskust, niisutab ja toidab. Valge soolille seemneõli pehmendab ja taastab.

Sellest tootesarjast kasuta oma kuivade juuste taastamiseks näiteks toitvat ja niisutavat Nutritive Low Shampoo särašampooni, mis puhastab õrnalt, taastab juuksestruktuuri ja annab neile ülima pehmuse ning sära.

Foto: Tervisilu.ee

Et saavutada veelgi paremat tulemust, kasuta kuivadele juustele mõeldud toitvat Nutritive Mask säramaski, mis niisutab ja taaselustab ning parandab märgatavalt juuste kvaliteeti. Juuksed on pärast selle toote kasutamist pehmemad, läikivamad ja palju kergemini kammitavad.

Foto: Tervisilu.ee

Igapäevaseks kasutamiseks sobib päikesest kurnatud juuste korral kasutada juustesse jäetavat palsamit. Nutritive Leave in Condtitioner annab juustele pehmuse ning kergendab nende käsitlemist.

Foto: Tervisilu.ee

Ent ideaalne toode kuivade ja lõhenenud juukseotste taastamiseks on Nutritive Detangling Fluid emulsioon, mis katab ja ühtlustab lõhenenud juukseotsad. Ideaalne vahend andmaks juustele seda lõplikku viimistlust!

Foto: Tervisilu.ee

Kõik Alfaparf Milano tooted -15% Tervisilu.ee veebipoes kuni 14. juulini! Tellimused, mis tehakse hiljemalt kella 14:00 väljastatakse samal päeval. Hilisemad tellimused väljastatakse kohe järgmisel päeval. Eeldatav paki kättesaamise aeg on 1-3 päeva. Tooted on saadaval ka reisisuuruses, mida on mugav trenni ja reisile kaasa võtta!

 

Noah suvine juuksehooldus tuleb appi, kui juustele teeb liiga päike, tuul ja soolane meri!

Kuna päike, soolane meri ja tuul kuivatavad juukseid, keskendub Itaalia loodustoodete sari NOAH suvine juuksehooldus kuivade juuste niisutamisele ja toitmisele ning värvi kaitsmisele ja säilitamisele. Sellest tootesarjast soovitab ilukaubad.ee pigem kerge koostisega tooteid, mis ei muuda juukseid raskeks.

Foto: Shutterstock

Näiteks on kuivade ja tuhmide juuste efektiivne niisutaja Noah kerge šampoon magusa apteegitilliga, mis sobib suviseks juuksepesuks koos taastava, niisutava ja toitva jogurtipalsamiga, mis mõeldud spetsiaalselt kuivadele, rabedatele ja tuhmidele juustele.

Foto: Noah

Päikesest ja soolasest mereveest kahjustatud juustele sobib ka Noah Yal hüaluroonhappega šampoon, millel on suurepärased juuksestruktuuri parandavad omadused. Ka juukseseerum Noah Yal hüaloroonhappega on efektiivne niisutaja, kuid samas kerge koostisega seerum, mis parandab juuksekiude ning muudab need säravaks. Noah suvisest juuksehooldussarjast võiks kasutada ka kahefaasilist pihustatavat palsamit, mis on samuti kerge, kuid samal ajal niisutav ja juuksestruktuuri parandav. Tähelepanu: enne toote kasutamist peske juuksed, kuna see ei lahusta soola ega liiva!

Foto: Noah

Lisaks on suvel päikesega väga oluline kaitsta juukseid peakattega ja kasutada värvi kaitsvaid tooteid, säilitamaks ilusat ja säravat juuksevärvi. Selleks pakub Noah sari spetsiaalselt neile, kes armastavad palju ujuda ja rannamõnusid nautida, värvikaitsega šampooni, palsamit ning pihustatavat palsamit.

Foto: Noah

Noah tooted on ilukaubad.ee e-poes -15% soodsamad, kui kasutad sooduskoodi SUVI15, mis kehtib kuni 31.07.2021. Kõik tellimused täidetakse järgmisel tööpäeval.

Copy
Tagasi üles