Viis kasulikku ärilahendust ettevõtetele

Foto: Shutterstock
Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy

Iga ettevõte vajab tõhusaks toimimiseks geniaalset äriideed ning hea sünergiaga meeskonda, kes vajalikud protsessid ellu viib. Oodatud tulemuste saavutamiseks võimalikult lihtsalt ja kiire aja jooksul on mõistlik kaasata aga nutikaid abimehi tehnoloogia vallast. Oleme kogunud kokku parimad lahendused erinevatest valdkondadest, mis aitavad ühe tubli ettevõtte edukusele kindlasti kaasa.

Bevira robotid automatiseerivad ja digitaliseerivad ettevõtte äriprotsessid ja liidavad need ühte süsteemi

Iga tarkvara on mõeldud lahendama mingit kindlat probleemi. Väljakutse tekib aga siis, kui ettevõttes on paralleelselt kasutusel mitu erinevat äritarkvara. Ettevõtte juhina on sul valida, kas kulutad oma töötajate aega ja ressurssi mitme tarkvara vahel laveerimisele või tellid rätsep-lahendusena just Sinu ettevõtte vajadustele vastava tarkvara. Kuid, kas need kaks võimalust on tõesti ainsad valikud?

Foto: Bevira

Sugugi mitte, sest Bevira pakub kuldse kesktee - äritarkvara, mis automatiseerib ja digitaliseerib ebaefektiivsed protsessid ja vajadusel liidestub teiste tarkvaradega. Bevira on 10 tegutsemisaasta jooksul automatiseerinud sadu erinevaid äriprotsesse. Tänu sellele on võimalik täna pakkuda laia spektriga automatiseerimise valmislahendusi ehk äriroboteid. Bevira avatus liidestada erinevad tarkvarad ühte keskkonda muudab info vastuvõtmise ja saatmise ning selle analüüsimise klikipõhiseks tegevuseks. Nii välistad inimliku eksimise faktori ning asendad selle roboti kiiruse ja efektiivsusega.

Seega kaotavad ärirobotid ära tüütud Exceli tabelid, paberblanketid, Wordi failid jms. Kokkuvõttes vähendab see kõik ettevõte kulusid, mille arvelt saab keskenduda oma põhitegevusele, et luua vundament kasumlikult kasvamisele.

Bevira seadistab ärirobotid ettevõttele sobivaks, sest me teame, et identseid äriprotsesse pole olemas!

 

 

NOOM majandustarkvara koondab kõik ettevõtte äriprotsessid ühte terviklikku süsteemi!

 

Foto: NOOM

Astro Baltics pakub väikestele, keskmistele ja suurematele ettevõtetele majandustarkvara NOOM terviklahendust, mis tänu moodulitest koosnevale ülesehitusele on laia standardfunktsionaalsuse ja suure erilahenduste võimekusega. NOOM majandustarkvara juurutatakse vastavalt kliendi spetsiifilistele äriprotsessidele ning selle taustal töötab ka raamatupidamistarkvara.

NOOM raamatupidamistarkvara on funktsionaalne ja paindlik töövahend, mis lihtsustab juhtide ja raamatupidajate igapäevatööd, sest tarkvara integreeritus võimaldab juhtida kogu ettevõtte ressursse terviklikult reaalajas.

NOOMi finantsarvestus on seotud ligi 10 mooduliga. Tarkvarale saab liita just teile vajaminevaid mooduleid nagu laohaldus-, tootmis-, palga- ja personali-, müügi-, majutus- ja kliendihaldustarkvara (CRM), samuti on olemas riigiraamatupidamise võimekus. Lisaks sisaldab finantsarvestus mugavat ja mitmekülgset aruandlust. Küsimuste korral võtke Astro Balticsiga ühendust siin.

NOOM on majandustarkvara teejuht tulevikku!

Foto: NOOM

 

 

Zone hoolitseb, et su koduleht peaks vastu ka edukale kampaaniale

 

Foto: Zone

Iga ettevõtja soov on, et tema koduleht või e-pood „lihtsalt töötaks“ - oleks turvaline ja peaks koormusele vastu ning kui probleeme peakski ilmnema, oleks olemas spetsialist, kes mured lahendab. Täpselt seda Zone pakubki – valdkonna suurim klienditoe-tiim ja 21 aastat kogemust Eesti suurima veebimajutusteenuse-pakkujana tähendab, et alati jagub nii aega kui kompetentsi.

Äriliselt olulisim probleem on kindlasti veebi koormustaluvus reklaamikampaania ajal, mis toob esile sama veebimajutusteenuste sisulise erinevuse: sama hinna korral teenindavad Zone veebiserverid kuni 10 korda rohkem külastajaid. Lisaks pakub Zone personaalset tuge kampaaniateks valmistumisel, ennekõike veebi või poe analüüsi ja optimeerimist, aga vajadusel ka lisaressursse või eraldi privaatserverit. Kui kampaania tulekul, siis tasub turbo nupp sisse lükata ja klientide tulekuks valmis olla.

Kui kampaania on pikalt etteplaanitav, siis turvaprobleemid kipuvad tulema ootamatult. Zone serverites jookseb üle 40 tuhande Eesti veebilehe ja e-poe ning kogunenud kogemused võimaldavad nii proaktiivset reageerimist kui olemasoleva või arenduses oleva veebi analüüsi ja nõuandeid. Tänu sellele on

Zone ka veebiarendajate eelistatud valik, kes saavad täielikult pühenduda sellele, et veeb müüks ega pea muude asjade pärast muretsema.

 

Tele2 annab väikeettevõtjatele hoogu kogu elutsükli vältel

 

Tele2 on väikeettevõtjate jaoks midagi enamat kui pelgalt telesideteenuste pakkuja – eesmärk on anda ettevõtjatele hoogu kogu nende elutsükli jooksul.

Tele2 eesmärk lihtne: pakkuda ettevõtjaile võimalust võtta kõik teenused mugavalt oma sideteenuse pakkuja käest.

Suur rõhk on küberturvalisust pakkuvatel teenustel – turvaaudit, tulemüür ja VPN –, ent samuti leiab Tele2st üldist ettevõtte toimimist soodustavaid teenused nagu IT- ja dokumendihaldus ning Microsoft 365 kontoritöö paketid.

„Uutele klientidele on ka mõistlikud soodustused,“ rõhutas Tele2 B2B valdkonnajuht Janek Jaago ja lisas: „Muide, Tele2 pakub järjest rohkemates ärimajades õiglase hinnaga optilist internetiühendust. Vaadake meie kodulehele ja võtke kogu oma äri ajamiseks vajalik lahendus meilt, sest aeg, kus Tele2 oli vaid mobiiloperaator, on läbi saanud.“

Tele2 Ärijuttude blogis leiad partnerteenuste täispika loo ning mõnusat lugemist ettevõtte alustamise, kliendi hoidmise, turundamise ja muu olulise kohta!

 

 

100% ladudele ja kaubandusele loodud tarkvara Ladu20 viib tarneahela tõhususe maksimumini

 

Foto: KMA.ee

Spetsiaalselt laoettevõetele mõeldud lao- ja müügitarkvara Ladu20 on üles ehitatud põhimõttele, et iga töötaja peab saama keskenduda enda põhiülesannetele, suurendades samal ajal töö kvaliteeti ning täpsust. Programm koondab laohalduse, müügi, ostu, tootmise, logistika ja aruandluse mugavalt ühte süsteemi. Ladu20 abil saab detailse laohalduse ja erinevad automaatikad rakendada ka kõige keerukamates protsessides, kuna tarkvara on erinevate töövoogudega kohandatav ning teiste lahendustega integreeritav.

Lisaks pakub enam kui 25 aastat laoettevõtetele tööhaldustarkvara arendanud KMA OÜ mobiilset laotarkvara Laomees ja müügiagendi rakendust TelliKMA, mis viivad logistika- ja müügitoimingud arvutite tagant optimeeritud kujul sinna, kus tegelik töö toimub. Vahetu kasutus kiirendab protsesse kogu ettevõttes ning vähendab märgatavalt töö käigus tekkivaid vigu. Rakendused on kasutatavad Androidi põhistel mobiilseadmetel, tagades suurima valiku töövahendeid ka kõige keerulistematesse tingimustesse

Copy
Tagasi üles