Nädala retseptid Oma tomat isutab

Britt Rosen
Copy
Kirju salatiahvatlus tomati, arbuusi, maasikate ja mozzarella’ga. FOTO: Vahur Võsu
Kirju salatiahvatlus tomati, arbuusi, maasikate ja mozzarella’ga. FOTO: Vahur Võsu Foto: Vahur Võsu

PÄIKESEKÜPS TOMAT. Oma kasvuhoone magusatest tomatitest paremaid pole, kinnitab toidublogija Triinu Võsu, miksides neid salatiks arbuusi ja maasikaga.

Triinu Võsu peab end suureks tomatisööjaks. «Ei ole midagi paremat küpsest tomatist, mis on äsja kasvuhoonest nopitud. Veel päikesest soojad ja imeliselt magusad,» räägib toidublogija ja hobikokk, lisades, et nii palju, kui ta mäletab, on tema peres tomatid alati oma aiast võtta olnud. Algul kasvatati neid kilekasvuhoones, hiljem juba klaasist kasvumajas.

Eksperimendid meeldivad talle seejuures samuti: tänavu näiteks on kõik tomatid eri sorti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles