Patsiendid ja nende lähedased saavad vaktsineerida end TÜ Kliinikumi peahoones

BNS
Copy
Kaitsesüstimine jätkub ka kahedoosiliste Pfizeri ja Moderna vaktsiinidega.
Kaitsesüstimine jätkub ka kahedoosiliste Pfizeri ja Moderna vaktsiinidega. Foto: Tartu Ülikool

Teisipäevast alates on Tartu ülikooli kliinikumi patsiendid ning nende lähedased või saatjad oodatud vaktsineerima Covid-19 vastu Puusepa 8 majas ette registreerimata. Vaktsineerimiseks kasutatakse Pfizer/BioNTech vaktsiini.

Tartu ülikooli kliinikumi juhatuse liige, õenduse ja patsiendikogemuse juht Ilona Pastarus ütles, et arvestades igapäevast nakatunute arvu on õige aeg kasutada kaitsesüstimise võimalust.

Haiglaravil viibivatele patsientidele pakub osakonna personal vaktsineerimise võimalust enne haiglast lahkumist. Patsiendid, lähedased ja saatjad saavad vaktsineerida ette registreerimata. 

Kliinikumi peahoones vaktsineerimiseks tuleb patsiendil, tema lähedasel või saatjal anda sellest teada Puusepa 8 maja registratuurides kas enne või pärast ambulatoorset vastuvõttu, kus neile samaks päevaks vaktsineerimiseaeg tagatakse.

Vaktsineerimisboksid on avatud esmaspäevast laupäevani kell 9–17. Samal ajal töötab edasi ka Tartu vaktsineerimiskeskus A. Le Coq spordihoones koostöös linnavalitsuse ja kiirabiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles