Immuniseerimistõendit saab välja printida linnavalitsuse infosaalis

Postimees
Copy
Covid-19 digitõend
Covid-19 digitõend Foto: Eero Vabamägi

Tallinna iga linnaosa elanikud saavad neljapäevast tasuta välja printida immuniseerimise tõendit – seda saab teha nii Tallinna linnavalitsuse teenindussaalis, kõigis linnaosavalitsuste infosaalides kui ka Tallinna Keskraamatukogus ja kõigis selle haruraamatukogudes.

Tõendi printimiseks on vaja ID-kaarti ja PIN-koode, teatas linnavalitsuse pressiesindaja. Linlased saavad linnavalitsuse teenindussaali, linnaosavalitsuse või keskraamatukogu avalikus arvutis minna digilugu.ee kodulehele ja vormistada seal omale digitaalne Covid-tõend. Vajadusel saab ka klienditeenindaja inimest juhendada.

Immuniseerimise tõendi printimine on tasuta.

Tallinna abilinnapea Betina Beškina tõdes, et valitsuse kehtestatud uute piirangute ja reeglite tõttu on tekkinud vajadus immuniseerimistõendite väljastamispunktide järele.

«Seda asjaolul, et kõigil inimestel ei ole siiski kodus arvutit või printerit ja suuresti ka seetõttu, et paljud vanemaealised inimesed ei pruugi osata iseseisvalt digiteenuseid kasutada,» sõnas Beškina.

«Selleks on Tallinna linn leidnud lahenduse ning pakume igas linnaosas – nii meie infosaalides kui ka mitmes allasutuses võimalust oma isiklik immuniseerimistõend tasuta välja printida. Ühtlasi on vajadusel abiks ka klienditeenindaja,» lisas Beškina. 

Immuniseerimistõendit saab välja printida igas linnaosa infosaalis ning Tallinna Keskraamatukogus ja selle haruraamatukogudes, mille aadressid leiab https://keskraamatukogu.ee. Lisaks on veel printimisvõimalus Kesklinna sotsiaalkeskuses Liivalaia 32 ja Kesklinna sotsiaalhoolekande osakonnas Pärnu maantee 9.

Mustamäel saab lisaks linnaosa valitsuse avalikule arvutipunktile E. Vilde tee 118 tööajal kasutada ka Mustamäe Päevakeskuse, Ehitajate tee 82 avalikku arvutit ja printerit.

Lasnamäel saab alates esmaspäevast, 9. augustist immuniseerimistõendit välja printida lisaks linnaosavalitsuse infosaalile Lasnamäe linnaosa sotsiaalhoolekande toetuste talituses Mahtra 48 ja Lasnamäe sotsiaalkeskuse uutes ajutistes ruumides Punane 36.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles