5 peamist edukat viisi Bitcoini kaotamiseks

Copy
Foto: CCP Marketing

Pole saladus, et Bitcoini investeeringud koguvad populaarsust. See on aastate jooksul toimunud hüppeliselt. Kuid kuigi Bitcoini populaarsus on teinud krüptovaluuta investeerimisniši jaoks tervikuna imesid, meelitades ligi suuri korporatsioone, kes krüptovarasse investeerivad, on see samas osutunud häkkerite ja petturite jaoks kullakaevanduseks. Seda silmas pidades vaatame kiirelt mõningaid levinumaid viise, kuidas investorid võivad oma krüptovarad kaotada ja mõned neist on päris hirmutavad.

Ebatavalised krüptorahakotid

Krüptovaluutade populaarsuse tõus on tähendanud, et üha enam ettevõtteid pakub nüüd oma versioone krüptorahakotist. Üks olukord, kuhu mõned Bitcoini investorid satuvad, on oma krüptovarade kaotamine, pühkides paberrahakotist teise rahakotti vaid osa kogu saldost. See juhtub seetõttu, et nad hävitavad paberrahakoti, arvates, et mis tahes selles allesjäänud saldo on nüüd uues rahakotis hoitud vahetusrahana. Nii see ei ole. Näpunäide neile, kellel on juba krüptorahakott ja kes soovivad teisele üle minna, on see, et kui teil on paberrahakott, peaksite seda kasutama ainult üks kord ja kulutuste ajal kogu saldo pühkima.

Vale ahela kasutamine

Uusimate tehnoloogiate ja täiustustega ei pea investorid selle äparduse pärast muidugi muretsema. Siiski on endiselt võimalik saata oma krüptovaluuta, nagu näiteks Bitcoin, Bitcoin Cash aadressile. Selle tulemusel kaotate kõik oma mündid ja nende taastamine võib isegi proovimisel olla äärmiselt keeruline. Seetõttu on soovitatav enne ärasaatmist alati kontrollida iga tehingu aadressi. See Bitcoini aadress peaks olema genereeritud kellegi poolt, kellel on seaduslik Bitcoini rahakott.

SIM vahetus

Vähesed inimesed teavad seda, kuid SIM-vahetus toimub tavaliselt alati, kui keegi omandab kontrolli teie mobiiltelefoni üle. Ründaja esineb siis telefoni teel ohvrina, et mobiiliteenuse pakkuja muudaks ära kehtiva SIM-numbri. Kui ründaja on teie telefoninumbri üle kontrolli saavutanud, saavad nad seejärel SMS-autentimise abil ligipääsu peaaegu kõigele, alates teie e-posti kontost kuni krüptokontoni. Kiire lahendus on see, et ärge hoidke ühtegi oma krüptovaluuta vara veebikontol ja jääge pigem vahetusrakenduse juurde, nagu näiteks Bitcoin Era.

Pahavara

See on olnud kõikide kasutajate probleem, mis on sama vana kui arvuti ise. Pahavara on keerulisem meetod, mida häkkerid kasutavad teie krüptovarade varastamiseks. Kuid rünnak ise sõltub kasutajast, kes peab pahatahtliku tarkvara ise alla laadima, mis sageli näib kahjutu tarkvara allalaadimisena, kuid mille külge on lisatud ohtlik pahavara. Parim viis end kaitsta nende kahjulike pahavararünnakute eest, mille sagedus tänapäeval üha kasvab, on lihtsalt Bitcoini tarkvara või vahetuse allalaadimine usaldusväärsest allikast ja tähelepanu pööramine URL-ile, millega te tarkvarale ligi pääsete. Samuti saate osta ja võrrelda erinevaid vahetusi, veendumaks, et kasutate seaduslikku ettevõtet.

Komplekssed seadistused

Bitcoini investeerimise alustamine võib olla põnev kogemus, eriti kui alustate kogu protsessiga, kuid kõik rahakottide, sõlmede ja mitme sümboliga seadistuste võimalused võivad peagi algajatele üle jõu käia. Bitcoini investeerimisega alustades on kõige parem püüda hoida asju lihtsana. Kuid siiski tekib teil soov harjutada rahakottide pühkimist ja taastamist, mida te kasutate mitmeid kordi, eriti suurte tehingute tegemisel. Kõigi Bitcoiniga seotud asjade kohta lisainfo saamiseks katsetage bitcoin circuit rakendust juba täna.

Copy
Tagasi üles