Gräzin kandideerib Tallinna volikogusse Keskerakonna ridades

Copy
Igor Gräzin.
Igor Gräzin. Foto: Erik Prozes

Poliitik ja õigusteadlane, vikaardiakon Igor Gräzin on otsustanud kandideerida Tallinna linnavolikogusse Keskerakonna valimisnimekirjas.

«Mul jagub energiat poliitikas kaasa lüüa ning ega ma ei varja, et miski kisub ikka poliitika poole tagasi. Keskerakonna nimekirjas kandideerin, olles veendunud, et Mihhail Kõlvart on Tallinnale parim linnapea ja tema töö peab jätkuma,» ütles Gräzin.

Gräzini sõnul on tähtis käsitleda linna kui tervikut. «Pooldan lähenemist, kus Tallinnal on terviklik visioon. Natuke ühest ja natuke teisest asjast tehes ei pruugi lõpuks midagi tehtud saada. Usun, et minu poliitiline kogemus ja teadmised teistestki valdkondadest annavad korraliku kapitali, millega pealinna asjades kaasa rääkida,» lisas Gräzin.

Gräzin on ametis EELK Saarte Praostkonna vikaardiakonina ja Tallinna Ülikooli lektorina. Varem oli ta Euroopa Parlamendi liige ja riigikogu liige mitmes koosseisus. Gräzin on arvukate artiklite ja õppematerjalide autor ning töötanud õppejõuna mitmetes kõrgkoolides. Aastatel 1994-2019 kuulus Igor Gräzin Reformierakonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles