Delikaatne saadetis avati enne pärale jõudmist (5)

Brita-Maria Alas
, ajakirjanik
Copy
Martin on veendunud, et tema tellitud pakk on enne temani jõudmist avatud ja seejärel kileteibiga uuesti suletud.
Martin on veendunud, et tema tellitud pakk on enne temani jõudmist avatud ja seejärel kileteibiga uuesti suletud. Foto: Erakogu

Ühes Eesti väikelinnas elav mees tellis postiga paki, mille sisu ei soovinud jagada kellegagi peale kaasa, ammugi postitöötajatega. Kuid paki kätte saanud, polnud mehel kahtlustki, et keegi on selle tee peal lahti kiskunud. Pärast kuudepikkust vaidlemist tunnistas Omniva lõpuks, et saadetis jõudis nendeni tervena ja seega ei saa viga olla paki saatjas.

Erootikapoed lubavad klientidele pakke saates täielikku diskreetsust ja sellele panustas Martin (nimed anonüümsuse tagamiseks muudetud), kes tellis ühest Eesti kauplusest naisele kingituse. Paki automaadist kätte saanud, avastas ta, et katki pole tehtud mitte üksnes postipakk, vaid ka tootepakend selle sees. Pärast mitut kuud Omnivaga maade jagamist tunnistas postifirma Martinile lõpuks, et pakk jõudis nendeni tervena. Nördinud Martin ei tea, kes vibraatori vastu liigset huvi tundis, käsi laiutab ka Omniva.

Paki rikkumist ettevõte esialgu omaks ei võtnud, vaid näitas näpuga erootikapoe poole. Kuniks selgus, et pakiliini kaamerapildil on Martini pakk veel terve.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles