Otsid lapsele huviringi Tallinnas?

Copy
Foto: Shutterstock

Mõtled, kuidas lapse aega pärast koolipäeva põnevalt ja arendavalt sisustada. Siit leiad põnevaid võimalusi.

Mitmekülgsed sportimisvõimalused Audenteses

 

Foto: Audentese spordiklubi

Audentese spordiklubi on lastele huviharidust ja sportimisrõõmu pakkunud juba alates 2000. aastast, mil alustati mudilaste kehalise ettevalmistuse ja kergejõustiku treeningutega. Praeguseks tegutseb klubis rohkem kui 70 treenerit ja üle 2000 noore spordihuvilise.

Audenteses saab laps treenida sellistel spordialadel nagu akrobaatika, sportvõimlemine, judo, kergejõustik, korvpall, moodne viievõistlus, mudilaste üldkehaline ettevalmistus, orienteerumine, tennis ja ujumine. Treenima on oodatud kõik vähemalt nelja-aastased lapsed ning eelnev kokkupuude spordialaga ei ole nõutav.

Oskuste ja huvi korral võib laps hiljem edasi suunduda võistlusspordi rühma, kus treenerid pööravad veelgi rohkem tähelepanu tema erialaste oskuste arendamisele ning võimaldavad lapsel osaleda erinevatel üle Eesti peetavatel võistlustel.

Enamik spordiklubi treeningutest toimub Audentese spordikeskuses (Tondi 84/2), kus on olemas pakutavate alade harrastamiseks kõik vajalik: kergejõustikuhall ja -staadion, ujula, pallisaalid, maadlus- ja judosaal ning akrobaatikalinnak. Osa treeninguid toimub ka linna teistes spordisaalides, koolides ja lasteaedades.

Audenteses saavad mugavalt treenida ka lapsevanemad: nende jaoks on loodud mitmekülgsed sportimisvõimalused jõusaalis, ujulas ja rühmatreeningutel.

Lapse saab treeningule registreerida Audentese spordiklubi kliendikeskkonnas, kus on näha kõik 156 rühma. Küsimuste korral võtke ühendust aadressil noortesport@audentes.ee või telefonil 699 6580.

 

Spordiklubi Barra pakub judo trenne ka kõige pisematele spordiharrastajatele

 

Pikkade traditsioonidega judo on väga mitmekülgne spordiala, mis sobib kõikidele – nii poistele kui ka tüdrukutele ning nii noortele kui ka vanadele. Kogu treeningprotsess põhineb vastastikusel lugupidamisel ja tõekspidamisel, et harjutamine teeb meistriks. Ka Spordiklubi Barra moto – austa, arene, alista – aluseks on just seesama lugupidamine, ning Barras usutakse, et selline suhtumine on edu aluseks mistahes eluvaldkonnas.

Ütlemine «Judo – rohkem kui lihtsalt sport» – ei ole lihtsalt lause, mida judokatele meeldib korrutada, vaid põhimõte, mille toel sirguvad enesekindlad, lugupidavad ja püüdlikud noored inimesed. Judos treenitakse kiirust, tugevust, vastupidavust, jõudu ja osavust. Lisaks sellele on seal palju mängulisust, mis teeb treenimise lõbusaks. Tänu oma mitmekülgsusele ja laiapõhjalisele füüsilisele ettevalmistusele on UNESCO nimetanud judo parimaks esimeseks alaks, millega lapsed võiksid oma sporditeekonda alustada.

Judo trenne pakutakse juba päris pisikesetele. Spordiklubi Barra viib treeninguid läbi lasteaedades üle kogu Tallinna ning sinna oodatakse lapsi juba alates neljandast eluaastast. Vanematele lastele pakutakse treeninguid Tallinnas Sõle Spordikeskuses ja Tondil Spordiklubi Barra judosaalis. Proovitrennid on kõigile tasuta. Spordiklubi Barra tegemiste ja tunniplaaniga saab tutvuda siin: www.barra.ee

Lisainfo: info@barra.ee / tel. 53679815

 

Tantsustuudio, kuhu kõik on oodatud

 

Foto: 4/8 Dance studio

4/8 Dance Studio on laste ja noorte tantsustuudio, kus õpetatakse selliseid tänapäevaseid tantsustiile nagu näiteks modern, contemporary, show dance, hip-hop, break dance ja k-pop. Stuudio sobib nii algajatele kui ka edasijõudnutele. Lapsed on jaotatud gruppidesse vastavalt ettevalmistuse tasemele ja vanusele. Praegu õpib stuudios kogenud koreograafide käe all ligikaudu 150 last vanuses 3-18 eluaastat.

Üles astutakse nii kohalikel kui ka rahvusvahelistel võistlustel ning põnevatest koreograafilistest lavastustest on saanud stuudio visiitkaart. Numbrites kasutatakse värvikaid kostüüme, unikaalseid koreograafiaid ja akrobaatilisi elemente. Lavastused ei piirdu vaid ühe stiiliga, vaid stuudios ollakse pidevalt uute ja kordumatute žanrite otsingul. Lisaks koreograafiafestivalidele ja -konkurssidele osalevad stuudio õpilased break dance ja hip-hop tänavatantsu võistlustel.

Stuudios püüeldakse selle poole, et lapsed tunneksid end tundi tulles nagu kodus. See on paik, kus veeta vaba aega, üksteisega suhelda ning töötada välja ja harjutada võistlusteks välja uusi tantsuelemente ja -numbreid.

Stuudio uksed on alati avatud ka uutele õpilastele ning igaüks, kel on soov tänapäevaseid tantse tantsida, leiab võimaluse ennast teostada. Suvel toimub nii õpilastele kui ka kõikidele teistele soovijatele tantsulaager. 4/8 Dance Studio tunniplaaniga on võimalik tutvuda siin.

 

Copy
Tagasi üles