Chanz kasiinos sai õnnelik Eesti mängija jackpot võidu

CHANZ
Copy
Foto: Chanz

Eesti online kasiinos Chanz võideti slotimänguga Divine Fortune jackpot summas 45 018 eurot.

Võit saabus Maarjamaal sündinud ja siin üles kasvanud Piretile, kellel õnnestus veidi üle 45-tuhande eurone jackpot saada mängus „Divine Fortune“. Tegemist on tuntud mängutootja Netent kauaaegse mänguga, kus on jooksvalt 3 erinevat jackpot suurust (minor, major ja mega).

Chanz esindaja sõnul oli klient mängimist alustades jackpot võitudesse umbusklik ning tema esimene kommentaar kõlas: „Olen õnnelik, et võitsin – muidu mõtlesin alati, et eks see ikka mingi sohitegemine on, aga näe polegi!!! Mängides mängu ei mõelnud ma, et kogu väli täitub müntidega, sest tavaliselt ju ei anna nii lihtsalt seda viimast münti. Kui nägin, et siiski andis ja ekraanil hakkasid jooksma megasuured numbrid, ei osanud kuidagi reageerida.“ Chanz’i esindaja täiendas Pireti esmast kommentaari omalt poolt järgmiselt: „Arvestades kasiinomängude statistikat, siis on jackpot võidud tõepoolest haruldased juhtumid ning kliendil oli palju õnne, et see saada“. Iseenesest mõistetavalt haarasid Piretit võidujärgselt ka pöörased tunded: „Süda hakkas kiiremini lööma ja käed hakkasid värisema, ei uskunud oma silmi ja mõtlesin, et see pole võimalik - ehk on mingi viga kuskil, aga ei see oli tõesti tõeline võit!“

Piret oli hea meelega nõus vastama ka ilmselt igaühe peas ringlevale küsimusele - mis on esimene asi, mida kavatsed oma võiduga teha? Sellele vastas ta koheselt „Raha plaanin mõistlikult kulutada. Kuna elan maal omas majas, siis kulutan raha remondiks, milleks kunagi ei jätkunud piisavalt raha. Samuti soetan endale natukene kobedama auto – momendil väga vana auto aga kenasti mind teeninud. Ka lapsed saavad oma osa võidust, ega ma kade pole!!!“.

Kuigi Pireti puhul on tegemist õnneliku võitjaga, oli ka temal vahepeal aeg, mil ta ei külastanud üldse kasiinot – võimalused puudusid ning nagu see on iga meelelahutusega, siis valis ta elust tingituna teised kohad, kus raha kulutada. Pärast keeruliste aegade möödumist otsustas Piret siiski Chanzile uus šanss anda ning tänu õnnelikule kokkusattumisele oli nädala aja pärast jackpot võit tema kontol. Edasisi plaane kommenteeris Piret järgmiselt: “Chanzis mängin nüüd taas natukene aga üritan mitte palju mängida, kuna risk on ikkagi olemas kaotada. Mulle meeldib mängida slotte ajaviiteks mängin aegajalt demomänge ka.“ Sellega oli nõus ka Chanz’i esindaja, kes lisas Pireti kommentaarile järgmist: „Nagu iga hasartmängu puhul, on ka internetikasiinos oht jääda võidu ootamise lõksu. Nii võib tekkida olukord, kus mängimine ei ole enam lõbus. See on kindlasti hetk, mil inimene peab pausi võtma ning mõtlema järele kas edasi mängimine tekitab veel häid emotsioone või tuleks aeg maha võtta. Nii nagu Eesti vanasõna ütleb „hommik on õhtust targem“, on sama lugu ka hasartmänguga - parem on järgmisel päeval uuesti tagasi tulla kui samal päeval edasi mängida.“ Chanz rõhutab alati oma klientidele, et hasartmängu ei tohi kasutada rahaliste murede lahendamiseks. Tegemist on meelelahutusega ning seda saab tarbida vastutustundega nii enda kui teiste suhtes ja seda kõike mõistlikult.

Chanz on täielikult Eesti internetikasiino, millel pole emafirmasid ega teisi mõjutajaid siin Eestis ega teistes riikides. Eesti Maksu- ja Tolliameti poolt väljastatud tegevus- ja korraldusload kuuluvad Chanzi kaubamärgi omanikule Dreambox Games OÜ. Chanz on olnud Eesti sportlaste pikaajaline toetaja. Nendeks on mitmekordsed Eesti rekordite omanikud odaviskaja Magnus Kirt ja kiiruisutaja Saskia Alusalu ning ka rallispordi tulevikutäht Robert Virves.

Chanz on Eesti moodsaim online kasiino

Copy
Tagasi üles