TOP 4 sekspoodi, mis kütavad toa kuumaks!

Copy
Foto: Shutterstock

Pikad pimedad õhtud on kohe kohal. Mis oleks mõnusam, kui taasavastada mängulust magamistoas? Need neli erootikapoodi aitavad seda teha.

Wildberry

 

Foto: Wildberry

Wildberry sekspood on pakkunud võimalust oma argielu vürtsitada juba üle viie aasta ning koondab endas erinevaid e-poode nagu seksinukud.ee ja erektsiooniabi.ee

Et sekselu rutiinseks ei muutuks, leiab Wildberryst suure valiku abivahendeid, kuidas muuta linade vahel hullamine mõnusaks mõlema partneri jaoks.

Kuid sekspood pole vaid paaridele. Enim armastavad Wildberry kliendid just naistele mõeldud vibraatoreid ja mehi hullutavaid masturbaatoreid. Populaarsed on ka seksnukud – truu voodikaaslane kogu eluks.

Kui enda magamistoa kapid on põnevaid vahendeid täis, leiab Wildberryst ka suure valiku kingiideid. Erinevad seksikad kinkekomplektid peidavad endas nii massaažikomplekte kui eksklusiivseid naudinguteks mõeldud tooteid.

Et olla alati uute vallatute toodetega kursis, saab registreerida end kaaslasega mõnele Wildberry seksikale koolitusele või panna end kirja nende meililisti. Vaata lähemalt Wildberry tootevalikut nende kodulehelt ja muuda oma fantaasiad reaalsuseks.

 

Ulakas Kaunitar

 

Foto: Ulakas Kaunitar

Ulakas Kaunitar on vallatu pesupood, kus leiab seksikaid üllatusi naistele ja paaridele. Lisaks mahukale e-poele, saab sisse astuda ka Tallinna südalinnas, Roosikrantsi 16 asuvasse esindussalongi, kus aitavad sobivaid tooteid leida oma ala spetsialistid. Ulaka Kaunitari tootevalikust leiab vaid parima kvaliteediga pesu, mänguasju ning erinevaid ilu- ja mõnutooteid.

Kui oled vallatute toodetega alles tutvumas, leiab Ulakast Kaunitarist suurepäraseid komplekte sarjast First (S)experience: Together, Kinky, Backdoor ja Self-love. Need komplektid aitavad avastada sammhaaval seksika maailma võimalusi ning leida oma lemmikud.

Kui otsid kingitust, mis viiks naudingud uuele tasemele, nii koos kui üksi, siis sarjast Panthra leiate kindlasti oma uue lemmiku. Üks vingemaid tooteid Ulaka Kaunitari riiulitel on aga ebamaist kogemust pakkuv innovaatiline LELO Enigma. See nutikas vibraator hellitab helilainetega naise kliitorit ja vibratsioonidega seespidiselt.

Kuid seksikaid kogemusi saab ka erinevate geelide ja kreemidega. Näiteks leiab Ulaka Kaunitari poest Intt Like a Virgin tihkeks tegeva geeli naistele ja Intt XXL - peenist suurendav geel meestele. Lisaks on saadaval uus maitsev Sensuva Lic-O-Licious kreem oraalseksiks. Avasta seksikaid vürtse Ulaka Kaunitari e-poest.

 

Leedi

 

Foto: Leedi

Leedi erootikapood pakub turu parimat hinda ja laia tootevalikut igale maitsele. Saadaval on sekslelud nii naistele kui meestele, süütutest mänguasjadest erinevate fetišite ja nukkudeni. Kiire tarne toob soovitud vürtsikad tooted kiirelt sinuni, et saaksid naudingutega alustada.

Üks armastatuim toode Leedi tootevalikus on kaugjuhtimispuldiga aluspükste vibraator, mille puldi tööülatus on kuni 15 meetrit. Keegi ei saa teada, et oma kallimat avalikult üllatad, peale kallima, kes ei saa sellest kuidagi mööda hiilida. Kõige populaarsemaks vibraatoriks on aga Smile sarja vibraatorid, mis toovad garanteeritult naeratuse näole. Lisaks on populaarsed erinevad lõhnavad libestid, mis täidavad toa mõnusate aroomidega. Saadaval on näiteks kirsi või vaarikalõhnalised libestid.

Avarda enda seksikat maailma ning leia endale midagi uut ja põnevat Leedi e-poes.

 

Desiree

 

Foto: Desiree

Juba 16 aastat on Tartus Tiigi tänaval tegutsenud erootikapood Desiree. Tegemist on regiooni suurima ja vanima sellise poega ning aja jooksul on õpitud tundma klientide peamisi soove ja vajadusi. Poes on olnud normiks diskreetne ja professionaalne klienditeenindus, kus ükski küsimus pole tabu ega liigne. Lisaks on tavakaupluses võimalik kaupluses tutvuda tootenäidistega, katsuda materjali omadusi ja näha nende reaalset suurust.

Kaupluses pakutakse tooteid hinnatundlikule meelele ja ka rafineeritud maitsele ja trenditeadlikule kliendile. Just seetõttu on olemas nii soodsad Hispaania päritolu Actual kondoomid kui ka LELO tooted.

Tühjade kätega ei tohiks Desireest lahkuda keegi, sest Desirees on erootikakaupu igale maitsele, igasse voodisse. Eriti suures valikus on Beauty Night naiste erootilist pesu ja Pretty Love brändi lelusid, mis on väga hea hinna ja kvaliteedi suhtega. Kindlasti peaks olema voodis käepärast mõni libesti. Desirees on populaarsemad X-MAN silikoonibaasil libestid ning SwissNavy pumbatavas pudelis libestid.

Omandatud kogemuste varal võtab Desiree kollektiiv julguse oktoobris avada Annelinnas uue erootikapoe nimega Annelinna Erootikapood. Pood asub Kalda tee 30 ja saab olema avatud E-L 11-21.00

Ent kui Tartusse lähiajal siiski asja pole või on tegemist tagasihoidlikuma kliendiga, siis on võimalik külastada ka e-poodi. Tihti ongi klient omale meelepärase toote just e-poes välja valinud, aga soovib seda enne ostmist siiski oma silmaga üle vaadata. Inimese enda tunnetus mingi toote osas võib olla reaalsuses täiesti erinev mõnes reklaamis nähtust.

Külasta Desiree esindusi Tartus Tiigi 57 ja Kalda tee 30 või külasta e-poodi.

Copy
Tagasi üles