NÄDALA RETSEPTID Proovi Angeelika Kangi lemmikpirukat!

Britt Rosen
Copy
Prantuspärase hautise ratatouille` ja kitsejuustuga täidetud filotainapirukas. FOTO: Tairo Lutter
Prantuspärase hautise ratatouille` ja kitsejuustuga täidetud filotainapirukas. FOTO: Tairo Lutter Foto: Tairo Lutter

KIRJU SÜGIS PIRUKA SEES. Isegi lõunaprantslaste kuulsa köögiviljahautise ratatouille võib pirukakatteks mängida, pakub Angeelika Kang.

Praegu, kui küpsete ja värviliste aedviljade palett on veel üpris rikkalik, võib lõuna- või õhtueineks vabalt süüa mõnusalt mahlast ja tummist köögiviljapirukat. «Võtke piruka küpsetamist loominguliselt ja miksige selle kattesse-täidisesse just neid aiasaadusi, mis teil parasjagu käepärast on,» ütleb Levieri kohviku ja koogipoe perenaine Angeelika Kang ning annab vihje, et suvikõrvitsa ja Brie valgehallitusjuustu kooslus töötab imehästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles