Top3 pealinna parimat autopesulat

Copy
Foto: Freepik

JAZZ PESULAD

Innovaatiline ja autoomanike huve arvestav kaubamärk Jazz Pesulad võeti esmakordselt kasutusele 2003. aastal, kui avati esimene Jazz Pesula – Merimetsa Jazz Käsipesula, Tallinnas. Tänaseks on Jazz Pesulad hoogsalt laienenud, pakkudes autode pesuteenuseid kaheksas Eesti linnas – Tallinnas, Tartus, Viljandis, Paides, Kuressaares, Keilas, Pärnus ja Narvas. Tallinnas pakutakse pesuteenuseid lausa kolmeteistkümnes teeninduspunktis. Vastavalt automanike ootustele ja soovidele on võimalik kasutada käsipesu-, pesutänava ja selvepesula teenuseid.

Kõrgemate ootustega automanikud saavad kasutada Jazz Käsipesulate laias valikus puhastusteenuseid, alustades lihtsast survepesust poleerimise ja keemilise puhastuseni. Jazz Käsipesula eristub teistest käsipesulatest – pesuteenuste kasutamiseks ei ole vaja aega broneerida. Kui tekib autopesuvajadus, tuleb lihtsalt kohale sõita. Suuremahuliste tööde teostamiseks tuleb siiski aeg broneerida.

Aja- ja hinnasäästlikuma autopesuteenuse saab Jazz Pesutänavates. Jazz Pesutänava teenus eristub teistest automaatpesulatest sellega, et kasutatakse kombineeritud pesemise meetodit. Eeltöötluse teeb Jazz Pesula töötaja. Auto leotatakse ja eemaldatakse kogu lahtine mustus survepesuri abil inimese poolt. Suuremat tähelepanu pööratakse just neile pindadele, kuhu on kinnitunud rohkem mustust ja millele ligipääs on automaatpesuseadmel raskendatud. Alles peale eelpesu teostatakse pestavale autole järgnev automaatne masinpesu. Enamikes Jazz Pesutänavates on pesule võimalik juurde tellida ka poleer- või kaitsevaha, mis kaitseb auto värvipinda ja annab autole silmapaistva läike. Erinevalt konkureerivatest autopesuettevõtetest on konveieriga Jazz Pesutänavates olemas kiireim lahendus autode pesuks, pesulasse pääseb iga järgnev auto keskmiselt kahe minuti möödudes.

Jazz Selvepesula on hea lahendus automanikule, kes soovib iga päev ja soodsalt autot puhtana hoida. Jazz Selvepesulates on professionaalne pesutehnika ja pesukeemia kõik selleks, et autoomanik saaks võimalikult lihtsalt, mugavalt ja ka soodsalt autot pesta.

Kõigi Jazz Pesutänavate ja Selvepesulate juures on kasutamiseks selvetolmuimejad. Tolmuimejaga saab auto salongist vähese vaevaga auto istmed ja põrandapinnad lahtisest mustusest puhastada.

Jazz Pesulate eesmärgiks on aidata sõidukiomanikel leida sobilik lahendus sõiduki puhtaks saamisel ja selle hoidmisel, pakkudes meeldivat teenindust ja taskukohast hinda. Tänu teeninduskohtade arvukusele ja suurele jõudlusele ollakse suurim autopesukett Eestis ja kokku on võimalik pesta rohkem kui 1000 autot tunnis.

Rohkem infot leiad koduleheltFacebookist või Instagramist

MÜNDIPESULASEITSE MURET – ÜKS LAHENDUS

Seitse põhjust tulla läbi esimesest järgmise põlvkonna nutipesulast Tallinnas

Mündipesula avab klientidele ligipääsu kõrgtehnoloogilistele järgmise põlvkonna nutikatele iseteenindusega autopesulatele ettevõttelt Mtechist, et jätta kõik konkurendid taas kaugele seljataha. Esimene nutipesula avati kevadel testrežiimis Tallinnas aadressil Ümera 29 ja on juba jõudnud koguda terve armee fänne, kes ootavad uuendust pikisilmi ka teistesse Mündipesulatesse. Miks? Eks ikka seepärast, et pärast sellega tutvumist lakkavad teised pesulad teie jaoks olemast.

Mis selles pesulas siis ikkagi nii ägedat on?

Esiteks on see suur full HD touch screen koos kiirreageerimistehnoloogiaga, mille kasutamisega saab hakkama igaüks! Menüüs on lihtne keelt vahetada, kuna süsteemi on juba sisse programmeeritud 45 keelt igale valikule ning kirgas löögi- ja niiskuskindel ekraan diagonaaliga 21,5, mida on mugav kasutada igal aastaajal ja iga ilmaga.

Teiseks on see 12 programmi, sealhulgas klaasipuhasti mahuti täitmiseks klaasipesuvedelikuga, STOP-nupp pausifunktsiooniga juhuks, kui peaks tekkima vajadus pesuseanss katkestada, ja õhk, et puhuda kuivaks lukud, peeglid ja praod, kuhu vesi on sattunud. Viimane funktsioon on eriti tähtis talvel, kui pakane vee kiiresti jääks kristalliseerib. Kohe, kui pesemisandurid registreerivad paagis veesurve kadumise või keemia madala taseme mahutis, eemaldab süsteem vigase funktsiooni ekraani menüüst ja kutsub operaatori jaama kontrollima, mis väldib aja- ja rahakulu ning sellest põhjustatud rikutud meeleolu.

Kolmandaks on valikus kolm püstolit: kõrgsurvepüstol; vahupüstol; harjaga püstol. Programmi valikul soovitab süsteem, milline püstol valida, kuvades teabe ekraanil.

Neljandaks on see turbo-režiim tõelistele professionaalidele võimalusega kasutada kõrgsurvet kuni 180 baari, mis ei jäta mustusele mingit võimalust auto kerele jääda.

Viiendaks on see topeltannus värvilist keemiat neile, kes ihkavad tõelisi tundeid ja emotsioone.

Kuuendaks on see võimalus loputada autot enda valitud külma või kuuma veega.

Seitsmendaks tähendab see, et programmi muutmisel ei teki enam mingeid viivitusi ega keemia ootamist. Süsteem käivitab kohe keemia kiirendatud andmise kõigisse torudesse, et lühendada üleminekut programmide vahel paarile sekundile.

Ja mis kõige tähtsam – see on uue hooaja alguse puhul tastua tolmuimeja!

Kuidas teile meeldib selline väljavaade võimalusega juurdepääsuks kõrgtehnoloogiale linna parima hinnaga?

Rohkem teavet Mündipesula pesulate kohta leiate veebilehelt ja Facebookist või Instagramist.

RAYTH AUTOPESULA & DETAILING CENTER 

Auto on kaasaegse inimese visiitkaart, seetõttu selle väljanägemise eest tuleb põhjalikult ja hoolikalt hoolitseda, pöörates tähelepanu igale väiksemale detailile. Just selline filosoofia on Eesti number üks autopesula ja detailingukeskuse RAYTHi aluseks. Pakume kõiki liike professionaalseid autohoolduse teenuseid kõrgeima kvaliteediga: välispesu; salongi koristus ja keemiline puhastus; salongi nahkdetailide hooldus; poleerimine ning vahaga, keraamika või vedela klaasiga katmine; mootoripesu, samuti igapäevane autopesu.

Päras meie hoolega läbiviidud teenuseid jääb auto teid ootama kuivas maa-aluses parklas, kus see on valve ja videovalve all ning mis kõige tähtsam – kindlustatud! Soovi korral on auto võimalik jätta hooldusele määratud ajast pikemaks perioodiks.

RAYTH – see on tähelepanu igale väiksemale detailile, turvalisus, lai teenuste valik, eriline klientidesse suhtumine, võimalus detailingut Tallinna kesklinnas teostada ja kindlasti ka armastus autode vastu!

Meid on lihtne leida – Bensiini 3 (Narva mnt 63/4), maa-alune parkla Kadrioru ärikeskuses.

Olete väga oodatud detailingukeskusesse RAYTH!

RAYTHi meeskond soovib teile kaunist ja päikeselist sügist!

Kontaktandmed:

Kingitus – VEDELVAHA WetCoat
Parool – Postimees
Copy
Tagasi üles