Galerii: Värvide ja vormide sümfoonia vannitoas

Copy
Foto: Villeroy & Boch

Saksa-Taani tippdisainer Gesa Hansen töötas Villeroy & Bochi Artise sarja jaoks välja küpsetes sügistoonides värvikontseptsiooni. Tervikliku värvikompositsiooni saab samas toonis valamu ja vanni esipaneeliga.

“Värv peegeldab isikupära, loob atmosfääri ja suunab trende,” kirjeldab värvi mõju Wallpaper Magazine poolt maailma 200 mõjukaima disaineri hulka valitud Hansen. Gesa Hansen töötas Artise valamu jaoks välja 4 uut maalähedast tooni: India suve küps kollane, salveiroheline, roostetoon ja bordoopunane.

Foto: Villeroy & Boch

Kui sügav bordoopunane lisab vannitoale kuninglikku stiili ja väärikust, siis pastelne salveiroheline valamu mõjub rahulikult ja tagasihoidlikult.

Foto: Villeroy&Boch

Maalähedane terrakota stiilis roostetoon loob vannitoas loodusliku meeleolu.

Foto: Villeroy & Boch

India suve küps kollane toob soojuse ja hommikul vajaliku energialaengu.

Foto: Villeroy & Boch

Lisaks uutele värvidele on valikus ookeanisinine, helesinine ja õrn roosa ning neutraalsetes toonides hall, süsimust ja muidugi klassikaline valge.

Artise pinnapealne valamu on lahendatud kahevärvillisena: kui väljast on valamu värviline, siis sisepind on läikivalt valge. Valamu täpsed vaid 8 mm õhukesed servad muudavad kontrasti veelgi tugevamaks, rõhutades samal ajal kvaliteetsest TitanCeramist valmistatud valamute õrna välimust.

Pinnapealsed Artise valamud on saadaval 4 versioonis - ümmargused, ovaalsed, ruudu- ja ristkülikukujulised. Vannitoa terviklikku värvikompositsiooni saab rõhutada valamuga samas toonis Color on Demand kontseptsiooni vannipaneeliga, samuti saab valamut kombineerida Finioni ja Legato mööblikollektsiooniga. Ammuta inspiratsiooni oma vannitoa jaoks: https://www.villeroy-boch.eu/en/bathroom-and-wellness/collections/artis.html

Uued Artise valamud aitavad ka taasavatud Nordic Hotel Forumi külalistel end koduselt tunda. Sisearhitekti kommentaar:

“Valisime Artise rõõmsa roosa valamu äsja renoveeritud Nordic Hotel Forumi 255 numbrituppa. Tahtsime tuua hotellitubade interjööri sõbralikku ovaalset ja pehmet vormi. Kodusust rõhutab valamu paigutamine tööpinna peale ja kirsiks tordil on väike roosa nüanss muidu üleni helehallis interjööris. Selline väike rõõmus naeratus, mis meelde jääb.”

Sisearhitekt Kaire Kemp-Tišler

Foto: Villeroy & Boch
Copy
Tagasi üles