Nutikas TwistFlush tualettpott säästab aastas 19700 liitrit vett

Copy
Foto: Villeroy & Boch

Villeroy & Boch tõi turule uudse TwistFlush loputustehnoloogiaga tualettpoti, kus loputusvesi liigub potti jõulise veekeerisena ja pott ise on nutika koonusekujulise disainiga. Uus revolutsiooniline tualettpoti loputus teeb WC-poti puhtaks ja ülihügieeniliseks, olles samal ajal erakordselt veesäästlik. Uudne disain pälvis tänavu ka Red Dot disainiauhinna.

Rohe- ja digipööre on jõudnud vannitubadesse ja tänapäevane WC-pott on nutikas, vett kokkuhoidev ja ülimalt hügieeniline. “Uuringute järgi kujundab inimene vannituba keskmiselt vaid 2 korda elu jooksul. Seega peab tehnoloogia vannitoas olema vastupidav ja suunatud tulevikku,” kinnitab Villeroy & Boch Gustavsberg Eesti esindaja Aivi Paju.

Red Dot disainiauhinnaga pärjatud keskkonnasõbralik TwistFlush loputustehnoloogia on inspiratsiooni saanud otse loodusest. Jõulise veekeerisena üheainsa veeava kaudu liikuv loputusvesi tekitab potis nii tugeva tõmbe, et tekkiv tsentrifugaaljõud viib kaasa kogu mustuse ja piisab vaid ühest loputusest. Seejuures kasutab pott väikese loputuse jaoks ainult 3 liitrit ja suure jaoks 4,5 liitrit vett, säästes aastas neljaliikmelise perekonna puhul 19 700 liitrit vett. Nutikas koonusekujulise disainiga Subway 3.0 WC-pott on järskude ja ülisiledate seintega, mis takistab mustuse kleepumist. Jõuline veekeeris viib loputusvee täpselt sinna, kuhu vaja, hoides ära pritsmete tekke ja vähendades märkimisväärselt aerosoolide teket.

TwistFlushi eelised:

  • Säästab vett: Kui väikese loputuse jaoks vajab pott ainult 3 liitrit ja suure jaoks 4,5 liitrit vett, siis keskmiselt säästab neljaliikmeline perekond aastas juba 19 700 liitrit väärtuslikku vett.
Foto: Villeroy & Boch
  • Veekeerisena liikuv loputusvesi: Keskkonnasõbralik WC-pott on inspiratsiooni saanud otse loodusest. Jõulise veekeerisena liikuv loputusvesi tekitab potis nii tugeva tõmbe, et mustuse äraviimiseks piisab vaid ühest loputusest. 
Foto: Villeroy & Boch
  • Koonusekujuline pott: Nutikas koonusekujuliselt disainitud pott on järskude ja ülisiledate seintega, mis takistab mustuse kleepumist. TwistFlush loputab põhjalikult kogu tualettpoti sisemuse.
Foto: Villeroy & Boch
  • Takistab aerosoolide teket: Jõuline veekeeris viib loputusvee täpselt sinna, kuhu vaja. See hoiab ära pritsmete tekke ja vähendab märkimisväärselt aerosoolide teket.
Foto: Villeroy & Boch
  • Siseservata disain: Tänu siseservata disainile on pott hügieeniline ning seda on lihtne puhastada. Poti servade alla ei kogune mustust ja tüütut puhastusharja ei ole vaja enam kasutada!
Foto: Villeroy & Boch
  • Ülihügieeniline: WC-pott on kaetud innovaatilise pinnatöötlusega, mis tõrjub mustust ja katlakivi. Lisaks on potil ka AntiBac pinnatöötlus, mis vähendab bakterite kasvu 99,9%. Seetõttu kulub poti puhtana hoidmiseks vähem vett ja puhastusvahendeid, mis on säästlik nii rahakotile kui ka keskkonnale.
Foto: Villeroy & Boch
  • Vaikne: TwistFlush on oluliselt vaiksem kui tavapärased loputussüsteemid.
Foto: Villeroy & Boch

Uudse loputusega tualettpott sobib nii kodumajapidamisse kui ka hügieenitundlikesse keskkondadesse, nagu kliinikud ja hooldekodud, avalikud tualettruumid, hotellid ja restoranid, staadionid, koolid, lasteaiad ja büroohooned. Vaata lähemalt www.villeroy-boch.eu.

Copy
Tagasi üles