Mida kinkida kallile isale? Siit leiad parimad ideed!

Copy
Foto: Shutterstock

Isadepäev on ukse ees, aga pea mõtetest tühi? Tegime osa tööd Sinu eest ära ja panime kokku nimekirja meeldejäävatest kingitustest, millega oma isa üllatada.

Üllata isa erilise ja härrasmeheliku kingitusega

Smartrend e-pood on tõeline härrasmeeste paradiis, sest ühest kohast on võimalik soetada kõik eluks vajalik. Pakutakse laia valikut meeste elustiili tooteid, nagu näiteks triiksärke, käekellasid, lipse, mansetinööpe, jalanõusid, hügieenitooteid jpm.

Foto: Smartrend

Enamasti on müügil eesti disainerite valmistatud tooted ning lisaks on valikus meestele mõeldud aksessuaarid ja kingiideed, mida mujal Eestis saada pole. Näiteks saab soetada triiksärgi varrukate üleskeeramiseks mõeldud stiilsed mansetihoidjad ehk cuffup’id.

Smartrendi e-poest leiate unikaalseid ja eristuvaid kingiideid. Kaasaskantav 20-liitrine kanister-minibaar või tulekustuti-minibaar ei jäta külmaks mitte ühtegi meest. Taas on moes trakside kandmine ja miks mitte teha seda stiilselt koos kikilipsuga? E-poe valikus on kaheksa erinevat kikilipsu ja trakside kinkekomplekti. Nägusad kingitused on kvaliteetsed täisnahast püksirihmad, bambusest erinevad juhtmevabad laadimisalused ning ehtedisaineri loodud kordumatu mustriga arvuti emaplaadist mansetinööbid. Seoses sügise tulekuga pakutakse ka moodsaid ja kvaliteetseid meeste salle, mis lisavad värskust igale riietusele.

Saabuva isadepäeva puhul saab e-poes sooduskoodiga smartrend-isadepäev ühekordselt ostult -10% allahindlust.

Rõõmusta isa Juustukuningate kinkepakiga

Juustukuningate poode on alati tore külastada, sest seal pakutakse juustusid maitsta, lõigatakse soovitud suuruses tükk värskelt suurest kerast, samuti leiab muudki, mis juustudega sobib – näiteks fondüü jm juustutarvikud, juustuvaagnale snäkke ja head veini. Juustukuningate poed asuvad üle Eesti – Tallinnas, Viimsis, Tartus, Narvas, Pärnus, Haapsalus ja Viljandis. Tellides e-poest saab paki kätte poest või toob kuller soovitud aadressile üle Eesti.

Foto: Juustukuningad

Isale kingitust leida on paras väljakutse, aga Juustukuningatest saab ikka abi. Mis saab olla parem, kui head maitsed – need rõõmustavad igaüht, lähendavad ja ühendavad, sest pere saab laua ümber kokku ja juttu jätkub kauemaks. Juustukuningatest leiab erinevas suuruses ja hinnaklassis valmis kinkepakke. Näiteks sobib isale hästi kinkepakk: Kuldne valik, Kuninglik juustulaegas, Perepeo parimad ampsud, Peolaua staar või Täna tähistame. Kingi isale häid maitseid ja oma aega. Head isu!

Kuni isadepäevani (14. novembrini) saab sooduskoodiga ISA10 e-poest soetada Juustukuningate kinkepaki 10% soodsamalt. Paki saab kätte valitud juustupoest (transporditasuta) või toob/viib kuller paki soovitud aadressile. Kullerteenus on üle Eesti ja soodne ning alates 50-eurosest pakist tasuta.

Tõelist adrenaliinisõltlast ootab Tondi lasketiir

Tondi Lasketiiru laskmispaketid pakuvad laias valikus erinevaid relvi igale relvahuvilisele – nii algajale kui ka tõsisele relvaentusiastile! Lisaks on lasketiirus ka zombid, kellega jõudu katsuda. Just, lugesid õigesti! Isegi kui olete relvamaailmas vana kala, siis on Tondi lasketiirus võimalik eksperimenteerida uute relvadega ning lihvida oskusi ja täpsust ka taktikalise laskmise rajal.

Foto: Tondi lasketiir

Eelnev kogemus ja relvaluba ei ole kohustuslikud, aga lasketiiru külastamiseks peab olema vähemalt 12 aastat vana. Kõik on teretulnud ning kohale võib minna kasvõi kõrgetel kontsadel või peenes ülikonnas! Tondi Lasketiiru kogenud instruktorid aitavad ja juhendavad sind igakülgselt, nii et karta pole midagi.

Kui su isa armastab ekstreemsusi, siis kingi talle tõeline adrenaliinilaks ja vii ta Tondi lasketiiru. Tondi lasketiir pakub erinevaid laskmispakette. See kingitus jääb su isale kindlasti meelde. Ning kui ükski pakutavatest pakettidest ei tundu see õige, siis on võimalik ise koostada oma ideaalne pakett. Sinu käsutuses on suurim lasketiir terves Baltikumis, parim keskkond ning suurim valik relvi.

Pea isa meeles unikaalse ja omanäolise hoovipusa või särgiga

#muhoov ja capslock.ee pakuvad trükkidega rõivaid. Kogu tootmine toimub tellimuse järgi ehk rõivaid ei trükita lattu seisma, vaid valmistatakse ainult juhul, kui sellele on juba kandja/ostja olemas. Sedasi ollakse loodussõbralikud ning igaüks saab tellida just endale meelepärase rõivaeseme.

Foto: muhoov OÜ

#muhoov ja capslock.ee tooted on eelkõige mõeldud igapäevaseks kandmiseks, olgu see tööl, kodus, koolis või lasteaias. Kuna tooted on väga kvaliteetsed ning soliidse välimusega, saab neid lihtsasti kombineerida kogu ülejäänud garderoobiga.

Valikus on mitmeid ägedad rõivaid, mis sobivad ideaalselt just isa või vanaisa üllatamiseks. #muhoov pakub nn hoovi pusasid, millele on trükitud kohanimed – olgu selleks talu, tänav, linn, riik... Piiranguid pole! Caps lockil on valikus eriti kihvtid särgid isadele – kõige menukamaks on osutunud Isa² (Isa ruudus) ja Isa³ (Isa kuubis) särgid.

Kuni isadepäevani kehtib #muhoov e-poes sooduskood ISA10, mis annab -10% soodustust. Caps locki isadepäeva kollektsioon on kuni 24. oktoobrini alla hinnatud -15%. #muhoov ja Caps locki tooteid saab soetada ka LEVI disainipoest Solarise keskuses ja Tartu Kaubamajas.

Kirglikule kalamehele sobib ideaalselt graveeringuga käsitöölant

Viirastus valmistab käsitöölante haugi, tuulehaugi, ahvena, meri- ja jõeforelli püügiks. Lantide edu võti peitub unikaalses pinnamustris, mille teeb landimeister igale landile eraldi. Kala soomust jäljendav pinnamuster on väga vastupidav ja ei kulu landilt kunagi. Viirastuse haugilant Baldur nimetati Soome suurima kalastusajakirja Erä Lehi poolt aasta haugi landiks 2020.

Foto: Viirastus

Viirastuse lant on mõeldud kalastajale, kes hindab kvaliteeti ja teab, et käsitöölandis peitub vägi. Graveeringuga lant kinkekarbis on suurepärane võimalus kinkida oma armsale isale või vanaisale midagi unikaalset ja meeldejäävat.

Komplekt kirglikule kalastajale on mõeldud kinkimiseks kalastusentusiastile, kelle püügimenüü on rikkalik. Komplektis on lante nii haugi, ahvena, meri- kui ka jõeforelli püügiks. Kuldne haugilant kinkekarbis – Soomes aasta landiks nimetatud Baldur kuldses kuues koos meelepärase graveeringuga. Tuliuus meriforelli lant Pegasus - Kreeka mütoloogiast pärit tiivulise hobuse järgi nime saanud lant on rannikualadelt forellipüügiks loodud tobiase imitatsioon, mis on loomuliku mänguga ja väga pika lennuga.

Copy
Tagasi üles