Leia parimad minilaod Tallinnas ja Harjumaal

Copy
Foto: Pexels

Pole ruumi, kus ratast, mööblit või hoopiski kaupa hoida? Panila tuleb appi!

Tunned, et koju koguneb muudkui asju, mida enam kusagil hoida pole, kuid ära neid ka visata ei saa? Mõtled, kuhu panna näiteks talveks jalgratas või kus hoida suvel suuski? Panila leiab sulle sobiva pinna.

Panila hoiuruumid on 2016. aastal loodud Tallinnas suurim miniladude üüriteenust pakkuv ettevõte, mille keskused asuvad Kristiines ja Õismäel. Kokku on valikus üle 300 hoiuruumi ja järgmisel aastal avatakse Tallinnas ka kolmas keskus, mille tulemusel lisandub valikusse juurde veel üle 150 ruumi.

Soojad, puhtad ja turvalised ruumid

Panilas on hoiuruumid suurusega 0,75m²-28m². Kõik ruumid on lukustatavad, soojad ja puhtad.

Hoiuruume saab rentida nii tähtajalise kui ka tähtajatu lepingu alusel. Kui ruumi vajadus on pikem, saab sõlmida tähtajalise lepingu, mis pakub soodustust täishinnast -12%.

Turvalisuse eest hoolitsevad valvekaamerad ja alarmsüsteem, mida jälgib turvateenistus — nii võid olla kindel, et sinu asjad on hoolega hoitud. Hoiuruumidele pääsed ligi vaid sina, isikliku kiipkaardi ja võtme alusel ning seda endale sobival ajal 24/7.

Abi saab ka kolimisega

Mugavaks kolimiseks on kohapeal kasutamiseks erinevad kauba ja pakikärud. Lisaks on võimalik uutel klientidel Panilasse asjade transportimisel kasutada 6h tasuta furgoonhaagist. Kui ise kolida ei soovi, siis on võimalik tellida professionaalne kolimisteenus ettevõtte koostööpartneritelt.

Kohapealt on võimalik soetada asjade transportimiseks erinevaid kolimiskaste ja pakkematerjale, et kolimine sujuks võimalikult turvaliselt. Asjade ladustamiseks on võimalik rentida hoiuruumi moodulriiulid, mis aitavad ruumikastust paremini planeerida. Kõik Panila ruumid on 2.5-3m kõrged, nii et väiksemgi pind mahutab hästi pakkides palju.

Mida saab Panilas hoiustada?

Lühidalt vastates: kõike! Siin on aga mõned näited:

Hobivarustus: suusad, jalgrattad, süstad, telgid jms.
Kodune kraam: mööbel, raamatud, kodutehnika, tekstiil.
Ettevõtete vara: büroomööbel, reklaammaterjalid, kontoritehnika, kaup.

Hoiuruumi saab broneerida interneti või telefoni teel, vajadusel saab broneeritud ruumi suurust ka hiljem muuta.

Panila klienditeenindus töötab tööpäevadel 9-17 ja teenindajad abistavad meeleldi sobiva ruumi leidmisel.

Vaata lähemalt: www.panila.ee

Peetri Miniladu - 5 tärni kodu sinu asjadele!

Balti- ja Põhjamaade suurim miniladude kompleks asub Peetri alevikus, otse Tartu maantee ääres.

Meil on üle 6000m2 laopinda, suuruses 1,5m2 - 300m2

Meie kliendid on nii eraisikud kui ka ettevõtted, kõik kel vaja ruumi oma asjade paigutamiseks. Mugav võimalus hooajalise spordivarustuse, tehnika, mööbli, riiete ja muu vajaliku hoiustamiseks. E-kaubandusega tegelejatele hea toodete ladustamispaik, lisaks pakume nõupidamisteruumi ärikohtumiste ja koosolekute läbiviimiseks, hobi- ja luksusautode hoiustamisala ning muud põnevat. Paindlikud lahendused vastavalt kliendi vajadustele.

Kauba peale- ja mahalaadimiseks on võimalus sõita autoga otse fuajeesse, kust saate oma asju boksidesse transportida. Kohapeal olemas kaubakärud ja rokla. Mugavust pakuvad avarad kaubaliftid, stabiilne aastaringne temperatuur, korralik ventilatsioon, haagiserent 6 tundi tasuta, iseteendiduspood ja samal territooriumil asuv iseteeniduspesula. Turvalisuse tagab aiaga piiratud territoorium, laokompleksi valvab 80+ online kaamerat. Juurdepääs oma asjadele

07.00-24.00 (vajadusel 24/7), kohapeal abivalmis administraator.
Telefon: +372 57705770

Tule kohale, sest oma silm on kuningas!

Taskulaod OÜ pakub turvalist ja paindlikku väikeladude lahendust eraisikutele ja ettevõtetele.

Usume, et ladustamine peab olema mugav, lihtne, kiire ja meeldiv kogemus. Taskulaod on alati soojad, kuivad, valgusküllased ja valvatud.

Renditavate laobokside suurused jäävad vahemikku 2-6m2 ning vajadusel saab erineva suurusega bokse vajaliku mahu saavutamiseks kombineerida. Laobokse saab tellida ühest kuust kuni aastateni. Minimaalseks rendiperioodiks on üks kuu ning tasuda saab ühe kuu või kvartali kaupa.

Ladustamiseks sobib praktiliselt kõik: alates kodustest asjadest kuni kontoritarvikuteni. Ladu võib kasutada üksnes kuivade ja lõhnatute ainete ja/või esemete ladustamiseks. Laohoone on pideva videovalve all. Laos on suitsuandurid ja häirekeskus valvab. Ruumidesse pääseb vaid eelnevalt tuvastatud isik.

Taskulaod asuvad Punasel tänaval Lasnamäel, Veerenni tänaval, Kotka tänaval ja Saku tänaval. Asukohad on lihtsasti ligipääsetavad ning autoga saab parkida peaukse ette. Asjade laoboksi viimiseks on kohapeal olemas platvorm- ja nn nokk-kärud, millega on võimalik ka suuremaid pakke lihtsasti liigutada. Tellitud laoboksile on ligipääs tagatud kõigil nädalapäevadel ööpäevaringselt. Laoboksi rendihinnad algavad 39€/kuu 2m2 laoboksi eest kvartalimakse korral ning 45€/kuu ühe kuu kaupa maksmisel. Hinnad sisaldavad käibemaksu ning on võrreldes konkurentidega soodsaimad.

Taskuladusid on võimalik tellida järgnevalt:

  • Sisestage veebibrauserisse Taskuladude kodulehe aadress https://taskulaod.ee
  • Valige sobiv laopind, valige kuupäevad või tähtajatu leping, kuu- või kvartalimakse. Valideerige oma telefoninumber ja broneerige.
  • Pakkige asjad turvaliseks transpordiks ja ladustamiseks. Pange valmis tabalukk oma laoboksi lukustamiseks.
  • Oma laoboksi numbri leiate kinnituskirjalt. Laokompleksi peaukse avab mobiilikõne varem valideeritud telefoninumbrilt.

Taskuladude tellimine võtab vaid paar minutit, broneerida saab kodust lahkumata ning on võimalik igas seadmes. Meie teenus ei nõua tagatisi ega võtmehaldust, oleme täielikult kontaktivabad.

Taskuladude ruumidega saab tutvuma tulla saates meile oma kontaktinfo, mis võimaldab meil tagada ühekordse ligipääsu Taskuladude ruumidesse Teile sobival ajal. Meie klienditeenindajaga saab suhelda ajavahemikus 09:00-21:00 seitse päeva nädalas, kas telefoni või chati teel.

Taskuladusid iseloomustab lihtsus, kiirus, avatud ligipääs, kontaktivabadus, puhtus, soodsus, turvalisus ja mugav asukoht.

 

 

Copy
Tagasi üles