Sitsi tänav on novembrist remondi tõttu liiklusele suletud

Copy
Liiklusmärk "Sissesõidu keeld", mida rahvasuus telliskiviks hüütakse.
Liiklusmärk "Sissesõidu keeld", mida rahvasuus telliskiviks hüütakse. Foto: Pärnu Postimees

Põhja-Tallinna Sitsi tänav on alates esmaspäevast, 1. novembrist remondi tõttu liiklusele suletud, bussiliinid 3, 26 ja 26A suunatakse ümber.

Sitsi tänav on üks Tallinna tihedama liiklusega tänavaid. Remondi ajaks on Sitsi tänava piirkonna elanikele tagatud juurdepääs kinnistutele ning jalakäijatele on loodud liikumiskoridor, mis võib muutuda vastavalt objekti olukorrale, ütles Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap.

Foto: Põhja-Tallinna Valitsus

Bussiliinide 3, 26 ja 26A liikumistee ja peatused on muudetud 1. novembrist kuni 31. juulini 2022.

Buss 26 ja 26A sõidavad Sõle tänavalt Paljassaare teele Kopli tänava kaudu tavapärase Sitsi tänava asemel. Ära jääb Niidi peatus ja bussid peatuvad ajutises peatuses Kopli tänaval ja Paljassaare teel. Mõlemale liinile lisandub Madala, Lõime ja Maleva peatus.

Bussiliin nr 3 sõidab Tööstuse tänavale Kopli ja Sõle tänava kaudu. Ära jääb Sitsi peatus ja lisanduvad Tööstuse, Maleva, Lõime ja Madala peatus.

Foto: Põhja-Tallinna Valitsus

Sitsi tänava rekonstrueerimise käigus vahetatakse Sõle ja Kopli tänava vahelisel lõigul välja äärekivid ning taastatakse haljasala. Sõidu- ja kõnnitee saab uue asfaldi ja taastatakse teekattemärgistus.

Sitsi tänava ning Sõle ja Kopli tänavate ristmikel ehitatakse välja ka vee- ja kanalisatsioonitorustik. Ehitus lõpeb järgmise aasta juulis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles