Tallinna lennujaama peetakse üheks maailma sõbralikumaks pealinna lennujaamaks. Küll aga võib juhtuda, et mõnes teises riigis satud sa lennujaamas sellistesse sekeldustesse, millest ei suudaks unistadagi. See on ka põhjus, miks soovitatakse alati vähemalt 2 tundi enne oma lennu väljumist kohal olla.

Pillel läks seekord õnneks, aga sellest hoolimata sai ta hea õppetunni. Nii mõnigi kord võib juhtuda, et su reis jääb ära sinust sõltumatute põhjuste tõttu.

Reisides on ennast mõistlik kaitsta lisakulude eest, mis võivad tekkida reisi katkemise, ärajäämise või graafikust kõrvalekaldumise tõttu. Võib ka tekkida olukord, et sa ise või su reisikaaslane haigestub ja peate reisist loobuma. Mõnikord tabavad inimesi ka reisil olles erinevad õnnetused. Tutvu võimalustega, kuidas saad end reisil kaitsta.

Elus juhtunud... on If Kindlustuse ja Postimehe läbi viidud projekt, mille käigus andsid inimesed teada enda kummalistest sekeldustest või õnnetustest, et seeläbi aidata teisi inimesi, kes sarnastesse olukordadesse võivad sattuda. Valisime nende lugude hulgast välja kõige huvitavamad lood ja võtsime need videosse.

Kommentaarid
Copy