Arhitekt Tiina Jaska pälvis Tallinna raemedali

Copy
Haabersti linnaosa arhitekt Tiina Jaska kõndimas eraomaniku aia taga kulgeval katkisel, vaid 80 sentimeetri laiusel laudteel, mis on ainus võimalus liikuda seal piki Harku järve kallasriba.
Haabersti linnaosa arhitekt Tiina Jaska kõndimas eraomaniku aia taga kulgeval katkisel, vaid 80 sentimeetri laiusel laudteel, mis on ainus võimalus liikuda seal piki Harku järve kallasriba. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavalitsus otsustas anda Tallinna raemedali teenekale kunstnik-ruumikujundajale ja Haabersti linnaosa valitsuse arhitektile Tiina Jaskale 50-aastase pühendunud töö eest Tallinna linnaorganisatsioonis.

Tiina Jaska on töötanud Tallinna linnaorganisatsioonis alates 1971. aastast. Kuni 30. detsembrini 2000 töötas ta järjepanu arhitektuuri ja planeerimise valitsuses, Tallinna arhitektuuri ja linnaplaneerimise ametis ning Tallinna linnaplaneerimise ametis, kus tegeles detailplaneeringute ja ehitusprojektide menetlemisega. Alates 15. maist 2001 töötab Tiina Jaska arhitektina Haabersti linnaosa valitsuses.

Tallinna raemedal on Tallinna linna autasu, mis antakse füüsilisele isikule linnapoolse tunnustusena. Alates 2004. aastast välja antava raemedali on seni pälvinud 86 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles