Võrklaev Ansipi kriitikast: selline avalik halvustamine ei ole hea (16)

Ulla Länts
, ajakirjanik
Copy
Andrus Ansip and Kaja Kallas
Andrus Ansip and Kaja Kallas Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Reformierakonna endine esimees Andrus Ansip nimetas Delfi intervjuus Kaja Kallast isekaks mõisapreiliks ja leidis, et erakonnas on mitu inimest, kes võiksid peaministri tööga hakkama saada. Eile õhtul kogunes Reformierakonna fraktsioon, et asja arutada.

Riigikogu Reformierakonna fraktsiooni juht Mart Võrklaev rääkis, et kutsus tõepoolest eile õhtul fraktsiooni kokku, et olukorda arutada. Rääkides endise peaministri Andrus Anspi kriitikast Kaja Kallase kohta, ütles Võrklaev, et erakond kindlasti toetab avatud debatti, aga see võiks omavahele jääda.

«Ma pooldan igati arutelusid erakonnas ja erakonna liikmed saadavadki mulle ja teistele fraktsiooni liikmetele iga päev oma ettepanekuid ning jagavad oma mõtteid. Samas selline avalik halvustamine ei ole hea. See on taunitav. Peaksime ikkagi rääkima asjade sisust, mitte minema isikute tasandile ja halvasti ütlema. See ei ole hea tava,» lausus ta. Rääkides valitsusjuhi tegutsemisest koroonaolukorras, ütles Võrklaev, et see poliitika, mida peaminister ajab, on ühtlasi ka erakonna poliitika – just mõtted, et säilitada avatud ühiskond.

Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles