Ussisoo avariis vigastada saanud neiu seisund on endiselt üliraske

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eile Tallinna-Tartu maanteel Ussisoos rängas avariis tõsisemalt vigastada saanud kolmest noorest ühe seisund on üliraske.

Nelja hukkunuga avariis vigastada saanud 18-aastane Iiris toimetati eile Tartu Ülikooli kliinikumi, kus ta viibib praegu üldintensiivravi osakonnas. Kliinikumi pressiesindaja ütles Postimees.ee’le, et neiu seisund on üliraske.

Postimehe andmetel on neiul tuvastatud kaelaluu murd. Iiris ning avariis hukkunud 20-aastane Liis on õed.

Tallinna lastehaiglasse toimetatud 14-aastase Janeti seisund on arstide sõnul rahuldav. Tüdrukul tuvastati kõhupõrutus ja sääreluu murd.

Põhja-Eesti regionaalhaiglasse toimetatud 18-aastane Mart viibib haiglas ravil ning tema elu haigla esindaja sõnul ohus ei ole.

Lääne prokuratuuri pressinõunik Külli Kivioja ütles Postimees.ee’le, et praegu veel uuritakse õnnetuse asjaolusid ning terviklikku esialgset versiooni veel avalikustada ei saa.

Alustatud on kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb sõidukijuhi ettevaatamatusest põhjustatud liiklusnõuete ja sõiduki käitusnõuete rikkumist.

Mitme sündmuskohal viibinud autojuhi sõnul olid teeolud eile õnnetuspaigas rahuldavad.

Samuti ei ole veel selge turvavarustuse kasutamine õnnetuses osalenud autodes.

«Liiklusõnnetuse põhjuste kohta lõplikke hinnanguid anda on vara, sest uurimine alles käib. Kuid liiklejate tähelepanu tuleks pöörata talvistele teeoludele, mis võivad kiiresti muutuda - vihmamärjast kuni musta jääni, sinna vahele ka soola-lume-seguseks muutumine,» lisas maanteeameti peadirektori asetäitja Villu Vane.

Eile päeval põrkasid Järvamaal kokku sõiduauto Renault Laguna, mida juhtis juhtimisõigusega 1966. aastal sündinud Aare ja sõiduauto Peugeot 206, mida juhtis juhtimisõigusega 1989. aastal sündinud Jürgen.

Postimehe andmetel oli Renault'i roolis Luunja vallavanem Aare Anderson ning kõrvalistujaks tema abikaasa.

Kokkupõrke tagajärjel hukkusid sõiduautos Renault Lagunas viibinud 15-aastane Elina ja 13-aastane Kirsti, sõiduauto Peugeot juht ja kaassõitja, 1988. aastal sündinud Liis.

Renault' juht ja kaassõitja, 1967. aastal sündinud Siiri toimetati Järvamaa haiglasse.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles