Milliseid kodukindlustuse kaitseid kliendid kõige rohkem hindavad?

If Kindlustus
Copy
Foto: IF KINDLUSTUS

Nagu iga teenus areneb ajas, nii käib ka If Kindlustuse kodukindlustus ajaga kaasas ja uueneb. Teenuse uuendused sõltuvad eelkõige sellest, mida kliendid kõige olulisemaks peavad.

If Kindlustuse klientide tagasisidest selgus, et kõige enam on neid kodukindlustuse juures häirinud juhtumid, kus kahju on tulnud hoopis naabri korterist. Näiteks kui naaber on tekitanud uputuse, siis korteri taastamisel on klient pidanud ikkagi ise hüvitama omavastutuse. If Kindlustus muutis oma toodet nii, et sarnaste õnnetuste korral ei pea klient enam omavastutust tasuma. See muudatus sai klientidelt kõrgeima hinde.

Väga kõrgelt hindavad kliendid ka kodukindlustuse muudatust, et mitmesuguste seadmete elektrilised või mehaanilised rikked hüvitatakse kuni 3000 euro ulatuses.

Kolmandale kohale platseerus uuendus, mille järgi hüvitatakse kliendi laenumaksed kuni 3000 euro ulatuses, kui klient ei saa toimunud kindlustusjuhtumi tõttu oma kodus elada.

Veel üks hea uuendus puudutab koduse vara kindlustamist. Kliendid hindasid kõrgelt seda, et sisse ehitatud mööbel ja tehnika (sh köögimööbel ja/või köögitehnika) on kaitstud koos hoone või korteri siseviimistlusega. See vähendas summat, mida on vaja kliendil koduse vara hüvitamise kaitseks.

Üldises pingereas tubli viienda koha saavutanud kaitse on kindlasti tipus lemmikloomaomanike seas. Nimelt on lemmikloomade poolt kodus tekitatud kahjud Ifi kodukindlustusega kaitstud 3000 euro ulatuses. Tänavu sügisel If Kindlustuse poolt läbi viidud uuringust selgus, et lemmikloomad on 54 protsendil Eesti elanikest. 12% neist, kellel täna lemmiklooma pole, põhjendasid lemmiku mittevõtmist uuringus just hirmuga, et loom võib lõhkuda nende kodu. Seega võib see kodukindlustuse täiendus nii mõnegi senise hirmu kõrvaldada ja anda paljudele peredele võimaluse kogeda uut rõõmuallikat lemmiklooma näol.

Kõrge hinde sai klientidelt ka kodukindlustuse uuendus, mis kaitseb selle eest, kui kahju põhjustab katusele kogunenud lumi ja jää. Lisaks sellele meeldisid klientidele väiksemad täiendused: näiteks see, et ID-kaardi kaotuse või varastamise korral kompenseerib kindlustus uue kaardi kulud ilma omavastutuseta.

Eelpool mainitud kindlustuskaitsed sõltuvad valitud kindlustuspaketist. Kõigi If Kindlustuse kodukindlustuse seniste ja uute kaitsetega on võimalik lähemalt tutvuda siin.

Copy
Tagasi üles