Chanz lennutab Sind maagilisele jõuluturule

CHANZ
Copy
Foto: Shutterstock

Jõulud on andmise aeg ja nii ka Chanzis. Kui Sulle meeldib reisida ning jõulud on Sinu lemmikaeg aastast, siis tasub piiluda Chanzi kodulehele, sest loosi läheb reis maagilisele jõuluturule.

1.-24. detsembrini on online-kasiino Chanz kodulehel juhuslikesse kohtadesse peidetud jõuluteemalisi märke. Iga päev võid saada kuni 9 märki ja 3 neist sisaldavad tasuta spinne. Kogudes kampaania jooksul vähemalt 24 märki, osaled 25. detsembril toimuvas pealoosis, kus üks õnnelik mängija võidab 1500 euro väärtuses reisi maagilisele jõuluturule.

Zagreb, Horvaatia

29. november 2021 – 2. jaanuar 2022

Tõeline jõuluturgude crème de la crème, mis on juba kolm järjestikust aastat pärjatud Euroopa parima jõuluturu tiitliga. Jõulude ajal muutub Horvaatia pealinn Zagreb tõeliselt pühalikuks ja postkaardilikult kauniks. Silmailu pakuvad uhked valgusinstallatsioonid ja säravad tuled ning tuju hoiab üleval elav muusika. Kauplejad pakuvad imeilusat kohalikku käsitööd ning autentseid roogasid. Gastronoomiline elamus garanteeritud! Kindlasti ärge unustage proovida suussulavaid Medenjaci küpsiseid, mis ei puudu jõuluajal üheltki kohalikult peolaualt.

Berliin, Saksamaa

22. november 2021 – 9. jaanuar 2022

Õigupoolest just Saksamaalt jõuluturgude traditsioon alguse saigi. Dresdeni Striezelmarkt toimus esmakordselt juba 1434. aastal ning sealt levisid need tasapisi üle kogu Euroopa. Sellele aastal võib Berliini kesklinnast leida koguni 80 imeilusat jõuluturgu! Ära mitte proovigi igale poole jõuda, vaid võta hoopis aega nautimiseks. Kui sinu jaoks on tähtis suurus, siis tasub sammud seada Spandausse, ent kui soovid imetleda kauneid jõuludekoratsioone ning osa saada kohalikust kunstist, käsitööst ja maitseelamustest ning lõbusat meelelahutusprogrammist, siis tasub hoopis külastada jõuluturgu Gendarmenmarkt väljakul. Potsdami väljaku jõuluturg on mõeldud kõikidele aktiivsetele inimestele, sest seal saab proovida kätt kurlingus ja uisutada.

Manchester, Ühendkuningriik

12. november 2021 – 3. jaanuar 2022

Talvepuhkuse ajal tasub avastada Ühendkuningriigi suurimat ja kaunimat jõuluturgu. Esmakordselt korraldati Manchesteris jõuluturg aastal 1999 ning ajapikku on see kasvanud aina suuremaks ja uhkemaks. Igal aastal külastavad seda maagilist jõuluturgu miljonid pühadenautlejad. Turg lookleb kogunisti kümnel põnevalt dekoreeritud ja eriilmelisel linnatänaval ning linna kuuel suuremal väljakul, kus saab maitsta kohalikke jõuluroogasid ja -jooke ning osta kauneid jõulumeeneid.

Tivoli Gardens, Kopenhaagen

19. november 2021 – 2. jaanuar 2022

Kui Sul on lapsed või Sinus endas on peidus ports lapsemeelsust, siis tasub jõulude ajal kindlasti külastada Taani pealinnas Kopenhaagenis asuvat Põhjamaade suurimat Tivoli Gardens lõbustusparki. Jõuluajal on seal koguni kaks korda rohkem rõõmu ja lusti, sest lõbustusparki ümbritsev jõuluturg muudab selle veelgi maagilisemaks paigaks. Kes karussellidega keerlemisest väsib, saab imetleda ühtekokku 1000 kaunilt dekoreeritud ja valgustatud jõulupuud, nautida soojendavaid jooke ning teha jõuluoste. Tegevust leidub kogu perele.

Chanz on uuenduslik sotsiaalne kasiino, mis pakub täiesti teistmoodi mänguelamust. Online-kasiinos on lisaks paljude põnevate mängude mängimisele võimalik teiste kasutajatega vahetult suhelda ning koos mängida. Omavahel saab korraldada turniire, duelle ja kasiino võidujookse.

Chanz online-kasiinos pakutakse peamiselt slotimänge. Kasiino mängude valikusse kuuluvad paljude mängutootjate nagu Netent, Microgaming, Big Time Gaming ja Play’n’Go mängud ning kokku on Chanz Casino Eesti mängude valimis üle 1400 erineva mängu. Mängida saab nii arvutis, nutitelefonis kui ka tahvelarvutis.

Copy
Tagasi üles