Lugejatel on interneti teel ahistamisega olnud vähe kokkupuuteid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liputaja süveneb raamatukogus näiliselt     internetti, tegelikult aga piidleb alaealisi tüdrukuid ja püüab nendega tutvust sobitada. Pärast seda, kui talle keelati sisenemine keskraamatukogu       võõrkeelse kirjanduse osakonda, käib ta sageli raamatukogu Nurmenuku filiaalis.
Liputaja süveneb raamatukogus näiliselt internetti, tegelikult aga piidleb alaealisi tüdrukuid ja püüab nendega tutvust sobitada. Pärast seda, kui talle keelati sisenemine keskraamatukogu võõrkeelse kirjanduse osakonda, käib ta sageli raamatukogu Nurmenuku filiaalis. Foto: Mihkel Maripuu

Ligi 90 protsenti Postimees.ee lugejatest vastas tänasele päevaküsimusele «Kas teil on olnud kokkupuuteid interneti teel ahistamisega?» eitavalt.

Samas tunnistas 10,3 protsenti lugejatest, et neid on internetis ahistatud, 2,3 protsenti vastas, et nende tuttavaid on ahistatud.

Kella 23.00 seisuga oli küsimusele vastanud 747 lugejat.

Hispaania keelt rääkiv ja internetis lapsi ahistav pedofiil toob enamikule eestlastest meelde möödunud sügisel «Pealtnägijas» avalikustatud loo, kuidas end Elisha da Souzaks nimetav tegelane viis enesetapuni Viljandi poisi.

Väidetavalt kümneid eesti teismelisi poisse hullutanud pedofiili otsingud pole seni käegakatsutavat tulemust andnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles