Mootorratturid, kes päästavad elusid

Copy
Foto: WIMA - naismootorratturite ühing

WIMA Estonia on Eesti tsiklinaistest koosnev seltskond, kes tegeleb mootorrattakultuuri edendamisega ning kutsub kõiki ohutult sõitma. Eelmisel suvel tehti liiklusohutuse parandamiseks omaalgatuslikult videoseeria, mida näeb siin.

“Tahtsime videos läbi mängida võimalikud ohtlikud olukorrad, kuhu nii kahe- kui neljarattalistel liiklejad võivad sattuda ning mis olid ka meie ühingu liikmetele kahjuks otse elust tuttavad. Eesmärk oli eelkõige näidata, kuidas saab paremini, kui vähem tõmmelda ja üksteisega rohkem arvestada,” selgitas ühingu liige Krista Tulp. Ta lisas, et videod tehti oma kuludega ja näitlejate palkamise asemel mängisid nad ise kõigis rollides.

Foto: WIMA - naismootorratturite ühing

Algatuse kiitis heaks ka Transpordiamet premeerides WIMA Estoniat “Motoohutuse entusiastid 2021” eriauhinnaga.

WIMA Estonia panus mootorrattakultuuri ja ohutu sõidu edendamisse on igati tänuväärne ning tunnustust vääriv. Läbi nende korraldatud ürituste ja elulisi situatsioone kajastavate videote nägemise kaudu, on suurendatud ratturite teadlikkust ning valmidust ja oskusi ohtu vältida.

Tutvu ka teiste Aasta ennetusteo 2021 kandidaatidega aadressil www.ennetustegu.ee ja vali oma lemmik. Kõigi hääletanute vahel loositakse välja mitmeid auhindu. 

Copy
Tagasi üles