Toidupolitsei, kes toob inimesteni naturaalse toidu

Copy
Foto: Fuudish

Kõik ei ole toit, mis hästi maitseb! Statistika kohaselt sööb keskmine eurooplane toiduga sisse aastas ligi 8kg lisaaineid, mis ei ole toit. Osa sellest ladestub meie organismi ja võib põhjustada väikeseid ja suuri terviseprobleeme.

Kuidas otsustada, mida toidupoest ostukorvi panna ja mida mitte? Fuudish on toidupolitsei, kes ei trahvi, küll aga annab rohelise tule poes leiduvale toidukraamile, mille koostis on võimalikult naturaalne. Punase tule ehk suure EI saab üleliigsete lisaainetega toit. Fuudishi postitused leiab Instagramist, Facebookist ja veebilehelt fuudish.com.

Foto: Fuudish

“Teeme toidupoes igapäevaselt oma rahakotiga valikuid selle poolt, kui puhas, keskkonnasõbralik ja tervislik on meie ja meie laste toidulaud. Me kõik sooviks süüa võimalikult tervislikku ja kvaliteetset toitu, aga kahjuks napib paljudel selles osas teadmiseid või pole lihtsalt aega süveneda poetoidu koostisosadesse ja lisaainete kõrvalmõjusse. Fuudishi eesmärk on tõsta tarbijate teadmisi igapäevatoidust ja jagada õpetusi, mida erinevate toodete valimisel silmas pidada. Igas tootekategoorias on võimalik teha tervislikumaid valikuid ja alati ei pruugi kallim toode olla parem,” märkis Fuudishi looja Marge Tava. "Oma sisuloomisel lähtume teadlaste seisukohtadest ja teaduslike uuringute tulemustest."

Fuudishi taga on lisaks Margele ka pikalt Inglismaal elanud ja praktiseerinud toitumisterapeut Marianne Grechko. Nad tegutsevad vabatahtlikult, reklaamivabalt ning nende liikumapanev jõud on võimalus pikemas perspektiivis elusid päästa ja tervist säästa.

Tutvu ka teiste Aasta ennetusteo 2021 kandidaatidega aadressil www.ennetustegu.ee ja vali oma lemmik. Kõigi hääletanute vahel loositakse välja mitmeid auhindu.

Copy
Tagasi üles