Tark laps kannab liigeldes kiivrit

Copy
Foto: Jõgeva Linna Noortekeskus

Jõgeva Linna Noortekeskus korraldas eelmise aasta septembris kampaaniaürituse „Kanna kiivrit“ ja aktsiooni „Peatu, vaata, veendu“, mille eesmärk oli muuta linnas liiklemine noorte jaoks ohutumaks ja atraktiivsemaks.

Jõgeva skatepargis toimunud „Kanna kiivrit“ üritusel osalesid MTÜ Keerdtrepi ekstreemsportlased, kes näitasid pealtvaatajatele peadpööritavaid trikke ning andsid kiivri kandmisega positiivset eeskuju. „Kunagi varem polnud nii palju kiivritega lapsi skatepargis nähtud,“ tõdes Jõgeva Linna Noortekeskuse noortejuht, kampaania algataja Marju Saviauk.

Kampaaniad aitasid kogukonna noorte seas tõsta kiivri kandmise vajadust ja ohutu liiklemise tähtsust. „See aitab ennetada ja ära hoida tõsisemaid õnnetusi ning muudab noorema põlvkonna liikluses tähelepanelikumaks ja teistega rohkem arvestavaks,“ selgitas Saviauk. „Mõistagi on töö selles suunas järjepidev ja pikaajaline, kuid kampaaniate tegemine ja positiivsete eeskujude näitamine on ülioluline.“

Jõgeva Noortekeskuse liikluskampaaniat tunnustati ka Transpordiameti Ida piirkonna liiklusohutuse parima sündmuse tiitliga.

Foto: Jõgeva Linna Noortekeskus

Tutvu ka teiste Aasta ennetusteo 2021 kandidaatidega aadressil www.ennetustegu.ee ja vali oma lemmik. Kõigi hääletanute vahel loositakse välja mitmeid auhindu. 

Copy
Tagasi üles