Kasulikud koolitused väikelaste vanematele

Copy
Foto: MTÜ Meremõisa Rehabilitatsioonikeskus

MTÜ Meremõisa Rehabilitatsioonikeskus korraldab Tõrvas asuvas Murumajas koolitusi ja ühisüritusi, mis on suunatud eelkõige väikelastele ja nende vanematele.

„Näiteks tellisime väikelaste vanematele esmaabi koolituse, et nad oskaks märgata ohtu ja vajadusel reageerida,“ ütles MTÜ vabatahtlik Maila-Liisa Kais. Lisaks Noore Lapsevanema ringile ja selle raames tehtavatele tasuta koolitustele, pakub MTÜ ka lastele ja nende vanematele üht mõnusat kooskäimise kohta.

„Tihtipeale on värskelt lapse saanud vanemad olnud seltskonnast eemal ning kui lisada veel koroonapiirangud, võib tekkida paljudel üksildustunne. Iseäranis neil, kes on Tõrva valda alles kolinud. See on ohuks vaimsele tervisele“ märkis Kais. MTÜ eesmärk on pakkuda lapsevanematele toetavat suhtlusvõrgustikku, kus saab oma rõõme ja muresid teistega jagada.

Tänu Meremõisa Rehabilitatsioonikeskuse tegevusele on lapsevanemad õppinud andma väikelastele esmaabi, mille tulemusel on võimalik ennetada tõsisemate tagajärgedega õnnetusi. Samuti on nad saanud teadmisi, kuidas lapsi kasvatada ja toetada ning seejuures iseennast mitte ära unustada. Tulevikus plaanib MTÜ koolitusi pakkuda ka vee- ja tuleohutuse tagamise teemadel.

Foto: MTÜ Meremõisa Rehabilitatsioonikeskus

Tutvu ka teiste Aasta ennetusteo 2021 kandidaatidega aadressil www.ennetustegu.ee ja vali oma lemmik. Kõigi hääletanute vahel loositakse välja mitmeid auhindu. 

Copy
Tagasi üles