Muuda oma väljanägemist Rubenhairi juuste siirdamise kliinikus Lätis

Copy
Foto: Rubenhair

Juuste väljalangemine ei ole enam probleem. Juuksepiiri ja juuste tiheduse saab edukalt juuksesiirdamisega taastada.

Rubenhair juuste siirdamise kliinikus Lätis on juuste ja habeme taastamist ning kulmude siirdamist naistele ja meestele tehtud juba üheksa aastat. Kõik protsedurid on sooritatud diplomeeritud kirurgi Andrejs Milčevskise juhendamisel. Kokku on kliinikus tehtud üle 2000 eduka operatsiooni nii meestele kui naistele. Rubenhairi kliinik ja selle kirurg Andrejs Milčevskis on mõlemad USA-s asuva Rahvusvahelise Juuste Taastuskirurgia Seltsi (ISHRS) liikmed. See tähendab, et kliinikus Rubenhair on tagatud samad rahvusvahelised juuste siirdamise standardid, praktika, meetodid ja ravimid, mis New Yorgi, Londoni, Pariisi või Miami parimates kliinikutes.

Ajakirja Mens Health uuringust tuli välja, et ülekaal või vuntsid lisavad mehe vanusele kaks aastat. Kuigi hallid juuksed pidavat inimese ligi 7 aastat vanemaks tegema, oli läbi viidud küsitluses esikohal kiilanemine, mis teeb mehed koguni 8 aastat vanemaks.

Peamised välised tunnused, mis mehe vanemaks teevad, olid seotud mehe juuste või habemega. Uuringust selgus:

  • Juuste väljalangemine teeb kuni 8 aastat vanemaks
  • Hallid juuksed teevad kuni 7 aastat vanemaks
  • Habe ja vuntsid muudavad kuni 5 aastat vanemaks

Teatavasti värvivad näitlejad juukseid või üritavad hõredat juuksepiiri varjata, et suurel ekraanil visuaalselt paremad välja näha.

Väljalangenud juuksed on normaalne nähtus pigem vanemas eas, aga kui juuksed hakkavad välja langema või taanduma juba noorena, siis on tegemist suure probleemiga ja see tekitab noores inimeses ebakindlust.

Juuste siirdamine on viis kaotatud juuste ja nende visuaalse välimuse taastamiseks. FUE meetodi puhul võetakse juuksed pea tagumiselt poolelt ja siirdatakse sinna, kust juuksed on välja langenud. Juuste siirdamise operatsioon kestab 4–8 tundi. Siirdatud juuksed ei lange välja ja tulemused on püsivad. Juuste siirdamine Rubenhairi kliinikus toimub uusima ja nüüdisaegseima meetodiga. Kliinik annab garantii ja tagab ka operatsioonijärgse järelevalve. See on vaid mõnetunnine reis Riia linna. Rubenhairi kliinik hoolitseb ka teie majutuse eest!

Taastumine pärast juuste siirdamist on väga kiire. Igapäevatoimetuste juurde ja tööle võib naasta juba 2–3 päeva pärast operatsiooni. Juuste siirdamine taastab juuste endise kuju, tiheduse ja välimuse.

Kui teid häirib juuste väljalangemine, siis juuste siirdamine kliinikus Rubenhair võib olla üks viis teie välimuse ja elukvaliteedi muutmiseks. Saatke oma peast fotod kliiniku WhatsAppi ja saate vastuse ning konsultatsiooni kokku leppida juba samal päeval. Muutke juuste siirdamisega oma elu paremaks!

Kes üldse võib juukseid siirdada?

Juuste siirdamise operatsiooni võib teha vastava hariduse ja tunnistusega sellele valdkonnale spetsialiseerunud kirurg. Rahvusvaheline Juuste Taastuskirurgia Selts koondab juuksekirurge üle maailma – korraldab koolitusi ja sertifitseerib kirurge juuste siirdamise alal. Sinna organisatsiooni kuulumine tähendab, et kliinik ja/või juuksesiirdamise kirurg vastavad kõikidele viimastele rahvusvahelistele juuste siirdamise standarditele, kriteeriumidele ja kvalifikatsioonile.

Mis on õnnestunud ja ebaõnnestunud juuste siirdamise operatsiooni vahe?

Sõltumata meditsiinilisest protseduurist on kõige tähtsam leida õige kirurg. Juuste siirdamisel on eriti oluline valida õige kliinik ja kirurg, et saavutada kvaliteetseim tulemus. Ebaõnnestunud juuksesiirdamise operatsiooni tunneb ära igaüks. Õnnestunud operatsioonist ei pruugi esmapilgul arugi saada, sest tulemus on niivõrd naturaalne ja laitmatu.

Kuidas valida õiget juuste siirdamise kirurgi?

Juuste siirdamise kirurgi valimisel tuleks tähele panna ja küsida järgmist:

  1. Kas kirurg on Rahvusvahelise Juuste Taastuskirurgia Seltsi (ISHRS) liige? Sellesse ühingusse kuulumine tähendab, et kirurg on kvalifitseeritud, asjakohaste teadmiste ja kogemustega juuste siirdamise valdkonnas.
  2. Mitu transplantaati saab ühel operatsioonipäeval üldse siirdada? Kvalifitseeritud ja kogenud kirurg teostab ühe päevaga kuni 3000 siiriku paigaldust.
  3. Millised tunnistused ja akrediteeringud on kirurgil?

Fotod patsientidest enne ja pärast juuste siirdamise operatsiooni:

Rubenhairis töötavad maailmatasemel juuksesiirdamise spetsialistid

Rubenhair juuste siirdamise kliinikus töötavad maailmatasemel juuksesiirdamise kirurg Andrejs Milčevskis ja teised spetsialistid, kes on aastaid juuksesiirdamise kirurgias oma oskusi ja kvalifikatsiooni täiendanud. Nad on oma kvalifikatsiooni ja tehniliste oskustega loonud juuste siirdamise valdkonnas laitmatu maine. Kliinikumi spetsialistide tugevused on loomuliku juuksetiheduse ja õige juuksekasvunurga loomine. Rubenhairi kliiniku eesmärk on muuta juuste väljalangemise pärast mures olevate inimeste elukvaliteeti ja välimust. Registreeri end tasuta konsultatsioonile Rubenhairi kliinikus ja muuda oma elu!

Hair transplant clinic Rubenhair

Aadress: Republikas laukums 3, LV-1010 Riga, Latvia

Tel / WhatsApp: +371 26777776

E-post: info@rubenhair.eu

https://www.rubenhair.eu/et

Copy
Tagasi üles