Suvele vastu isikliku õuespaaga

Copy
Foto: Koriks-Fiiber OÜ

Kümblustünnid on eestlaste kodudes üha populaarsemad – see on ideaalne viis lõõgastumaks pärast pikka päeva. Täna on võimalik soetada endale väga erinevaid kümblustünne ning võimalusi on rohkem kui oskaks ettegi kujutada.

Kümblustünnid on tõelised koduspaa pärlid nii talvel kui suvel. See on hea alternatiiv või lisand traditsioonilisele saunale ning ideaalne stressirohkel ajal lõõgastumiseks. Õnneks leiab täna iga huviline just enda vajadustele ja soovidele sobiva kümblustünni.

Foto: Koriks-Fiiber OÜ

Kümblustünnide mitmekesine maailm

Pole oluline, kas kümblustünni eesmärk on pakkuda lõõgastust kahele kodus elavale inimesele või mahutada ära kõik külalised – sobiva suurusega kümblustünn ootab! Koriks-Fiibril on Euroopa suurim kümblustünnide valik – valikus on lausa 11 erinevat kümblustünni mudelit igale hinnaklassile ja maitsele. Kuidas leida endale sobiv kümblustünn?

Kümblustünne on võimalik komplekteerida vastavalt tellimusele ning muuta see täpselt nii omanäoliseks, kui soov on. Et koduspaa sobituks ideaalselt koduga, saab valida viie eri värvitooni vahel: tume- ja helehalli, tume- ja helesinise ning valge. Lisaks on saadaval ka erinevaid põnevaid välisviimistlusi nagu puit või komposiit.

Foto: Koriks-Fiiber OÜ

Kütmine on iga sauna puhul ilmselt see töö, mida meeleldi kellelegi teisele jäetakse. Õnneks, nagu traditsioonilise sauna puhulgi, leidub ka kümblustünnidel mugavamaid ja tänapäevasemaid kütmisvõimalusi. Meelepärase lahenduse leiab nii elektri- kui puukütte austaja. „Üha enam kogub populaarsust ka kombineeritud küttelahendus, kus on ühendatud nii puuküte kui ka elektriküte,“ sõnab Koriks-Fiibri juht Allan Pilliroog. „Külm vesi köetakse kuumaks puuküttega ning seejärel jäetakse ühtlast temperatuuri hoidma elektriküte.“ Elektrikütte süsteemile on võimalik lisada ka filtrisüsteem, mis hoiab vee puhtana ning nii hoiab kokku ka veekulult – enam pole vaja iga kord vett vahetada. See lisamugavus annab omanikele võimaluse kasutada kümblustünni just siis, kui soov tekib ning ei pea kulutama aega tünni veega täitmisele ja kütmisele.

Lisaks praktilistele mugavustele on võimalik lisada kümblustünnile ka erinevat põnevat lisavarustust. Muuhulgas saab lisada enda koduspaale led-valgust või mullisüsteemi. Nii on võimalik panna endal kokku oma unistuste kümblustünn, kuhu sumedal suveõhtul või talvise tähistaeva all lõõgastuma minna. Kui aga soov on uudistada olemasolevaid komplekte, saab Koriks-Fiibrist soetada ka kasutusvalmis kümblustünne ning viia see endale koju kas või samal õhtul. Lisavarustust saab juurde tellida ka juba olemasolevale tünnile.

Foto: Koriks-Fiiber OÜ

Kümblustünn, mis kestab

Koriks-Fiiber on kümblustünne valmistanud juba 14 aastat ning käinud kaasas selle populariseerimisega ka Eestis. Eri disainid ja pidev tootearendus on andnud tänaseks tootevaliku, mis rahuldab iga nõudliku kliendi vajadused. Kõik kümblustünnid ja nende lisad sobivad hästi ka Eesti karmimasse talve ega pelga siinseid temperatuure. Et kõik osad on valmistatud kvaliteetsest materjalist, pakub ettevõte nii sisudele kui ahjudele kolmeaastast garantiid.

Uudista Koriks-Fiiberi kümblustünnide tootevalikut ja lisavõimalusi nende kodulehel ja leia endale see ideaalne koduspaa.

Foto: Koriks-Fiiber OÜ
Copy
Tagasi üles