20 aastat kindlat kaitset päikese ja vihma eest

Tentest
Copy
Foto: Tentest

Planeerite perega vabas õhus mõnusat suvist koosviibimist või vajate oma äriliste eesmärkide täitmiseks õues töötamisel kaitset? Eesti muutlikes ilmastikuoludes toimetamisel on parimaks lahenduseks kiirelt püstitatav kvaliteetne Scandipro pop-up telk või -päikesevari.

Teie vabaõhuürituse või igapäevase välitingimustes toimuva ettevõtmise kordamineku parimaks partneriks on Tentest Trade OÜ – seal on saadaval kõik, mis põhjamaises kliimas õue-ürituseks hädavajalik.

Tootevalik sobib nii nõudlikule eraisikule, kes otsib sobivat varjualust koduaeda, kui ka ettevõtjale, kel vaja praktilist varjualust, mida saab kasutada ka reklaamikandjana oma turunduseesmärkide täitmiseks. Nii telkidele kui varjudele saab soovi korral peale trükkida oma äride logod või reklaampildid.

Foto: Tentest

Lai mudelivalik on teinud Tentest Trade OÜ-st usaldusväärse partneri nii restoranidele-kohvikutele-baaridele kui ka eraklientidest koduterrassi sisustajatele.

Tentest Trade poolt pakutav unikaalse konstruktsiooniga tugeva külgpostiga päikesevari Scandipro Ultra on juba aastaid kasutusel erinevate restoranide väliterrassidel, analoogidest erineb see ennekõike oma töökindluse poolest. See päikesevari sobib suurepäraselt ka kodusele terrassile.

Saadaval on ka klassikalised keskpostiga Scandipro Premium varjud, mis on professionaalide poolt heaks kiidetud ning kasutusel enamikel Eesti väliterrassidel ja eriüritustel. Scandipro varjusid pakutakse nii müügiks kui ka rendiks.

Foto: Tentest

Kui terrassil on vähem ruumi ja eesmärgiks „diskreetsem“ lahendus on parimaks valikuks mootoriga puldist juhitav LED valgustusega täiskassetmarkiis. Kinnises asendis katab täiskassetmarkiisi alumiiniumist kassett katteriide täielikult, kaitstes kangast niiskuse, mustuse ja pleekimise eest. Markiisi kangaste kataloogis on valikus umbes 70 erinevat kangatooni, kust saab valida maja ning terrassiga unikaalselt sobiva katteriide.

Tentest Trade konkurentsieeliseks on piisav laovaru erinevatest mudelitest, mis tagab teile lahenduse kiire kättesaadavuse. Scandipro kaubamärgi all müüakse tooteid lisaks Eestile ka lähiriikides - Soomes, Rootsis ja Lätis ja seda juba 20 aastat.

Olles soetanud mõne Scandipro kaubamärgi toote ei pea te muretsema - kõikidele toodetele on tagatud varuosad ka aastate pärast, ja kvaliteetne järelteenindus ning hooldusmeeskond tagavad teile meelerahu aastateks - ka ootamatute olukordade lahendamisel.

Rohkem infot: www.tentest.ee

Külgpostiga vari
Külgpostiga vari Foto: Tentest
Copy
Tagasi üles