OTSE ELOGA Meil tuleb olla valmis massiliseks rändeks Venemaalt (4)

Elo Mõttus-Leppik
, Otse Eloga saatejuht
Copy
Vene sotsiaalmeedias soovitatakse Venemaalt Eestisse elama kolida neil, kellel mujal Euroopas tekiks keelebarjäär. Narvat esitletakse kui supervene linna.
Vene sotsiaalmeedias soovitatakse Venemaalt Eestisse elama kolida neil, kellel mujal Euroopas tekiks keelebarjäär. Narvat esitletakse kui supervene linna. Foto: Ramil Sitdikov/Sputnik Host Photo Agency Pool

Eestil tuleb tõenäoliselt aasta lõpus valmis olla ulatuslikuks sisserändeks Venemaalt, ning erinevalt koju naasta plaanivatest ukrainlastest soovivad venelased lahkuda Putini režiimi alt jäädavalt.

Vene sotsiaalmeedias soovitatakse Venemaalt Eestisse elama kolida neil, kellel mujal Euroopas tekiks keelebarjäär. Narvat esitletakse kui supervene linna. «Kõige sallivamad migratsiooniseadused on Eestis. Kui Tallinnas elamine tundub liiga kallis, siis võib valida Narva, see on supervene linn suure venekeelse elanikkonnaga,» teatas näiteks juutuuber Varlamov.

Majanduseksperdi Raivo Vare sõnul on suur tõenäosus, et Venemaalt hakkab siia hulgaliselt põgenikke tulema. «Poolenisti poliitilised, poolenisti majanduspõgenikud,» ütles Vare.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles