Käes on viimane aeg hakata planeerima kevad-suviseid ehitustöid!

Copy
Foto: AdobeStock

Kevad tähistab aktiivse ehitushooaja algust, mis aga toob kaasa mure – kust leida oskuslik ja usaldusväärne ehitusmees, kes aitaks vahetada katust, ehitada aeda või laiendada terrassi? Nii pisemaid kui ka suuremaid ehitustöid tasub varakult ette planeerida ning kõige lihtsam ja kiirem võimalus spetsialisti leidmiseks on kasutada Eesti suurima ehituskeskkonna Hange.ee abi.

Hange.ee võimaldab leida ehitaja endale sobivast piirkonnast. Lisa oma tegemist vajav töö ehituskeskkonda ja saa pakkumisi. Neist vali välja sobiv ja töö saabki alata! Juhul kui Sinule sobivat pakkumist laeku, puudub kohustus ehitajat valida. Lisaks on Sinu otsustada, kas soovid pakkumisi ainult tööle või tööle koos materjaliga.

Hanke korraldamise teeb eriti mugavaks asjaolu, et kõik ehitajate hinnapakkumised ja täpsustavad küsimused saabuvad mugavalt ühte kohta. Ehitusettevõtted saavad keskkonnasiseselt esitada töö kohta täpsustavaid küsimusi ja kohandada oma pakkumisi vastavalt saadud infole.

Ehitusettevõtte valikut lihtsustab võimalus otse Hange.ee siseselt kontrollida pakkujate tausta ja eelmiste tellijate jäetud hinnanguid. See on väga oluline info, mis aitab ehitaja valikul langetada kaalutletud ja läbimõeldud otsuse.

Miks on just praegu parim aeg ehitaja otsimiseks?

Suur hulk ehitustöid tehakse peamiselt kevad-suvisel perioodil ehk soojemal ajavahemikul, mistõttu suureneb oluliselt ka ehitajat otsivate inimeste hulk. Seetõttu on igati õige aeg alustada teostaja otsinguid just praegu!

Sageli alustatakse otsinguid oma tutvusringkonnast, kas soovituste või otsingumootorite abil. Paraku võib suhtlus erinevate ehitusettevõtetega osutuda üsnagi aeglaseks ja ei ole harvad ka juhud kui vastus jääb sootuks saamata. Seega ei jää muud üle kui lükata tegemist vajav töö edasi või leppida valiku puudumise tõttu keskpärase töövõtjaga.

See ei pea nii olema! Hange.ee keskkonnas on tuhandeid ettevõtteid ja pakkumisi teevad need, kelle jaoks töö on sobilik ja atraktiivne. Seega ei pea tellija muretsema, kas Tema töö on liiga väike või liiga suur. Samuti ei pea töö tellija olema ehitusspetsialist, kuna ehitusfirmad saavad vajadusel otse portaalisiseselt esitada töö kohta täpsustavaid küsimusi.

Kriiside mõjud ehitushindadele

Kuigi ehitusaktiivsus näitab olulist kasvu, on nii viiruskriisist tingitud tarneraskuste kui ka Euroopas toimuvast sõjast tulenevalt suurenenud mitmete laialdaselt kasutusel olevate ehitusmaterjalide hinnad. Hinnatõusu on teinud näiteks erinevad puittooted ja metall kui ka soojustamiseks kasutatavad villad ja plaadid.

Lisaks avaldab hindadele tugevat mõju kevad-suvine ehitusaktiivsuse kasv, mis toob kaasa suurenenud nõudluse. Seegi on põhjus, miks korraldada oma hange juba täna, mitte jääda veel pikemalt ootama!

Leia ehitaja vaevata

Kvaliteetse ehitaja leidmine ei pea olema keeruline, tuhanded ehitusfirmad ja nende pakkumised on vaid mõne kliki kaugusel. Lisa oma töö Hange.ee ehituskeskkonda, saa pakkumisi, vali sobiv teostaja ja alusta ehitustöödega – nii lihtne see ongi!

www.hange.ee

Kuidas lisada oma ehitus- või remonditöö Hange.ee keskkonda?

1. Ava www.hange.ee veebileht

2. Lisa oma töö, sisesta töö pealkiri ja valdkond

3. Selgita täpsustava teksti või video abil soovitud töö sisu

4. Sobiva pakkumise korral vali võitja!

Copy
Tagasi üles