Lasnamäel üritati pooletunnise vahega röövida kaht kioskit

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratsioon: Lennart Rikk

Teisipäeva öösel üritati Lasnamäel pooletunnise vahega röövida esmalt Kärberi tänaval ja seejärel Linnamäe teel olnud kioskeid.

Põhja politseiprefektuuri teatel üritas tundmatu mees eile kella 3.30 ajal Kärberi tänaval asuvat kioskit röövida, kuid põgenes, kui 49-aastane naismüüja vajutas leti all olevat paanikanuppu.

Vaid pool tundi hiljem üritas tundmatu mees röövida Linnamäe teel asuvat kioskit, kuid põgenes tundmatu põgenes taas. Seekord ehmatas röövlit see, kui ta nägi 58-aastast naismüüjat politseisse helistamas.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja sõnul ähvardati mõlemal juhul müüjaid relvataolise esemega, kuid esimese sündmuse puhul sai kioskimüüja ise aru, et tegemist pole päris relvaga.

Ta lisas, et kedagi kahtlustatavana kinni peetud ei ole, mistõttu võib küll oletada, aga ei saa väita, et mõlema sündmuse puhul on tegemist sama inimesega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles