Tallinn pani linnahalli rekonstrueerimisprojekti pausile

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Tallinn ringkäik Linnahallis.
Tallinn ringkäik Linnahallis. Foto: Madis Veltman

Tallinn jätkab erasektori partnerite otsinguid, kes aitaks linnahalli remontida, kuid konkursi väljakuulutamine otsustatakse siis, kui turuolukord paraneb.

Tallinna abilinnapea Andrei Novikovi (KE) sõnul jätkab linn partneri leidmise konkursi tingimuste ettevalmistamist. Novikovi sõnul on praegu raske nii võimalikul erainvestoril kui ka linnal prognoosida vajalike investeeringute suurust ja ajakava. «Seetõttu otsustame konkursi väljakuulutamise siis, kui turul valitseb selleks soodsam olukord,» ütles ta.

Tänavu veebruaris sõlmis linnale kuuluv Tallinna Linnahall riigihanke tulemusena lepingu ärinõustamisettevõttega KPMG Baltics, et koguda informatsiooni võimalikelt investoritelt ja finantseerimisasutustelt ning nõustada linnahalli kasutusse andmise konkursi tingimuste väljatöötamisel.

Ehitushindade prognoosimatu tõusu ja ebakindlate tarnete tõttu ei ole ehitusettevõtjad valmis tegema pikki prognoose ega sõlmima fikseeritud hinnaga lepinguid, seetõttu on ka investorid muutunud ebakindlaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles