Tutvu polürotangist suvemööbliga!

Copy
Foto: JYSK

Neile, kes ei tea, mis materjal polürotang on, siis tegemist kunstliku rotangiga, mis koosneb peamiselt polüetüleenist, mis on väga tuntud plastik. Kuigi looduslik rotang kasvab väga kiiresti, siis on tänapäeval üha populaarsem kasutada kunstlikku materjali mööbli valmistamiseks. Rotang on aiamööbli turul materjalina domineerinud juba aastaid ja seda peetakse tõeliseks väärtuseks, sest kestab kaua. See on elegantne, vastupidav materjal, mis näeb hea välja kõikjal, muutes aia tervitatavaks ja hubaseks.

KAUG-IDA TUNNETUS ULLEHUSE PEREKONNAGA

Foto: JYSK

Rotang on aiamööbli turul materjalina domineerinud juba aastaid ja seda peetakse tõeliseks väärtuseks, sest kestab kaua. See on elegantne, vastupidav materjal, mis näeb hea välja kõikjal, muutes aia tervitatavaks ja hubaseks. Pealegi annab see kohe erilise puhkuse tunde, kuna muudab Sinu õueala sarnaseks mõnele troopilisele piirkonnale. Polürotangile omased jooned tulevad kõige paremini esile ühel populaarsemal suvemööbli komplektil JYSKis - ULLEHUSE. Toode on saadaval nii heledas kui ka tumedas toonis, kuue © ja isegi üheksa kohalisena.

MOODUL MOODULI HAAVAL: BASTRUP

Foto: JYSK

Viimaste aastate jooksul on mööblitööstuses suurt populaarsust kogunud moodul-tüüpi mööbel. Sellise suundumusega on aiamööblikomplekt BASTRUP, mis koosneb kolmest erinevast moodulitüübist: nurga-, kesk- ja ääreosad. Diivani mooduleid saab soetada erinevates kombinatsioonides ja neid on lihtne paigutada nii, nagu endale meeldib! Kõik on Sinu enda kätes!

SAADAVAL ERINEVAD DISAINID

Foto: JYSK

Sellist tüüpi mööbel sobib suurepäraselt suurte kokkusaamiste või pidude korraldamiseks, sest diivanid on tavaliselt üsna avarad ja neid saab kombineerida paljude toolidega. Väiksematele pindadele on väga heaks lahenduseks modernsed VEBBESTRUP toolid ja pingid. Polürotangist mööbel on saadaval ka väiksematesse ruumidesse sobivas disainis nagu näiteks VESTLI või MARA kollektsioonid. Selliste mudelite jaoks saab kasutada praktiliselt igat tüüpi laudu – alustades väikestest diivanilaudadest kuni suuremate õues kasutatavate söögilaudadeni.

MIKS VALIDA POLÜROTANG?

Foto: JYSK
  • Enamikel juhtudel on diivanitel ja tugitoolidel juba head pehmendused, mis ei vaja täiendavaid oste.
  • Tegemist on kergekaalulise mööbliga (sõltub muidugi ka raamist) ja seetõttu on seda lihtne transportida.
  • Väga hea vastupidavus, mistõttu mööbel võib olla õues aastaringselt.
  • Lihtne puhastada – vajad ainult sooja seebivett.
Copy
Tagasi üles